Mooie, stevige parasolvoet gekocht, was op voorraad, geen bezorgkosten. Verpakking zag er niet uit bij aflevering, maar gelukkig was de voet onbeschadigd.
Heb een tafel besteld en stoelen in een preorder geplaatst. De tafel had ik elders goedkoper gezien de stoelen waren hier het goedkoopste. Omdat ik alles in een order wilde bestellen gevraagd of Van der Garde in prijs kon zakken, dat deden ze. Reactie duurde even, omdat ik precies rond de heropening na een lockdown een bericht stuurde. Na paar herinneringen en omzwervingen goed geholpen. Bezorging duurt enkele dagen, je moet enig geduld hebben. Gelukkig kun je zelf een voorkeursdag voor bezorgen aangeven. De dag van levering en e-mail ontvangen over de verwachte bezorgtijd. Overal wordt aangegeven dat ze 30min van tevoren bellen, dit gebeurde niet. Gelukkig was ik thuis, maar dat was niet handig. Kreeg geen factuur, noch bevestigingsmail na afleveren. Dat voelde wat vreemd, al had ik digitaal eerder al een factuur gehad. Wel heb ik digitaal ondertekend voor ontvangst.
Heel tevreden klant
Snelle levering en prettige uitleg van de verschillende tuinmeubelen
Mooie loungeset werd in verpakking neergezet en bezorgers verdwenen echter weer snel want ze hadden nog vele ritten voor de boeg . Vroeger( ik ben al 30 jaar klant ) werd de verpakking er Afgehaald en meegenomen in de vrachtwagen. Nu Ben ik 1 tot 1 1/2 uur bezig geweest de verpakking (die heel goed en stevig om de set te beschermen zat ) te verwijderen . Vervolgens zit je met heel veel karton afval en plastic wat je maar moet weg zien te krijgen . Voor jongere mensen wellicht geen probleem maatvoer 65 jarigen wel. Service was dus waardeloos, meubelset heel mooi !
Heel snelle levering, kwalitatief product
Tuinset en parasol begin januari besteld, zou 1e week maart worden geleverd. Alles keurig op tijd, correcte hulp tijdens aankoopproces via internet. Levering op de plek met nog wat adviezen erbij. Prima!
Zeer goede en snelle service. Jan heeft veel kennis van de producten in zijn winkel en denkt mee met de klant. Tevreden over onze bestelling, wachten op mooi weer & lekker genieten in de tuin.
Goede ervaring met dit bedrijf.
keurig bedrijf
Personeel vriendelijk en behulpzaam. Geleverde producten goed verpakt bezorgd conform afspraak.
Bestelling was snel geleverd en toen er door mijn eigen toedoen iets fout ging kreeg ik uitstekende ondersteuning door de service afdeling. Top gedaan!
Bestelling correct afgewerkt, en levering volgens afspraak! (Prima)
heb mijn bestelling nog niet ontvangen zodat ik dit niet kan beoordelen
Beste meneer de Jonge, Bedankt voor uw review. U ontvangt van ons met daarin meer informatie over uw zending. Met vriendelijke groet, Ellen Van der Garde Tuinmeubelen
Geen idee waar mijn spullen zijn
Beste meneer Brinkman, Bedankt voor uw review. Zojuist heb ik de status van de zending gecontroleerd. Deze is in handen van GLS en verwachten zijn 17-03 tussen 10:30 en 13:30 bij u te leveren. Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij het natuurlijk graag. U kunt ons bellen op 0488-441220 of mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Ellen Van der Garde Tuinmeubelen
Mooie stevige en ruime kussenbox. Makkelijk in je eentje in elkaar te zetten. Top product!!
Goede service, snelle levering en super mooie salontafel voor buiten!
Luisterend oor bij klacht over loungestoel Snel en effectief reagerend Met een (zeer) tevreden klant tot gevolg
Tuinbox af geleverd door een vriendelijke chauffeur die mij meehielp om de grote doos met tuinbox naar de 1e etage te dragen.
Vlot afgehandeld.helemaal tevreden.
bij het zoeken naar een parasol op deze site gekomen en vervolgens makkelijk een keuze kunnen maken
Onze hoes voor de tuintafels buiten was verweerd. We hadden de hoes 10 maanden. Mail gestuurd dat we tevreden zijn maar dat de hoes al verweerd en en daardoor stuk was. Kreeg gewoon een nieuwe hoes. Super netjes
We zijn tevreden over hoe de lounch set eruit ziet. We hebben er door het weer nog niet op kunnen zitten. Alleen de bezorging is een ander verhaal ik had deze speciaal na 17:00 gedaan moest daar wel 7 euro voor betalen maar dat was oké. Tot mijn vebazing hadden ze in de middag al voor de deur gestaan en mijn dochtertje had open gedaan en ze weet dat ze niemand mag binnen laten maar omdat ze zeiden dat ze het meubel kwamen brengen deze in de woonkamer gezet en nog 7 euro durven vragen ook aan mijn dochtertje en het was 15:45 Dit klopt naar mijn mening niet en ze hadden nooit zonder toestemming het meubel in de woonkamer mogen zetten en de 7 euro mogen vragen aan een klein meisje! Ik wilde er eigenlijk nog over bellen maar op deze manier kan ook.