Behalve de snelle en goede levering heb ik de tuinstoelen (behalve 1) nog niet uitgepakt omdat het weer het nog niet toelaat er gebruik van te maken. Alle vertrouwen dat de stoelen in orde zijn.
zie boven
In de winkel goed geholpen en de ruimte gekregen om zelf uit te zoeken. Goede prijs voor de set die we wilde hebben. Snelle levering.
Goed contact via de mail. De tuinset werd de volgende dag al geleverd. We zijn er erg blij mee.
Mooie winkel, veel keus, fijne verkoper.
correcte afspraak en goed advies
Goede ervaring, hier bestellen
De artikelen waar we voor gingen was er en het is een aanrader voor andere mensen
Alle afspraken nagekomen
Ik heb uitgebreid naar houten tuinmeubelen geneusd op internet, en kwam bij v.d. Garde terecht, waar ik vond wat ik zocht.
Het is het wachten waard geweest.
Vlotte manier van bestellen Supersnelle klantenservice
Ok
Geen
We kregen een pakket toegestuurd met een sticker FOUT erop. Meteen het bedrijf gemaild. Die gaven aan dat we het pakketje rustig konden openen en mocht er iets niet goed zijn, dan zou het opgelost worden. Er bleek alles in orde te zijn
Prima service qua bestellen. Goed product. Personen die leverden waren niet heel vriendelijk, liet 1 deel vallen en zei er niks over.
Prima product
Product wordt afgeleverd in grote dozen. Moet wel alle karton zelf kwijtraken na het uitpakken. Product was wel goed beschermd in verpakking, maar oof veel plastic afval.
Goede prijs en snelle levering
Vriendelijke chauffeur, correct afgehandeld
Via de website besteld en goed geholpen bij het maken van een keuze voor een mooie tuinset.
Een bankje en tafel besteld, werden snel geleverd. Alleen helaas zonder tafel, even gebeld met klantenservice en de volgende was het bankje er ook. Prima klantenservice goed geholpen mooie producten.