Top service. Op mails direct reactie en snelle levering.
Parasolvoet voldoet aan beschrijving, levering ging vlot én geen bezorgkosten.
Omdat de kussens wat later leverbaar waren de bestelling gesplitst, zodat we de tuinset op de gewenste datum konden ontvangen.
Klantvriendelijk en service gericht.
Nadat we een parasol hadden gekregen met allemaal vlekken erin is deze netjes omgeruild voor een nieuwe.
Mooie ligbedden gekocht. Waren er snel.
Fijne ervaring. Na schade aan het product ook top geholpen. Zeker aan te bevelen.
Prima kwaliteit en snelle levering. We zijn erg blij met onze tuinstoelen!
Snelle service Vriendelijk Klantgericht
Mooi materiaal is wat ze beloven
Gezocht, gevonden, geleverd
geen verdere uitleg
Bij eventuele vertragingen houdt men u perfect op de hoogte, zeer vriendelijk
De jongens die kwamen bezorgen waren erg vriendelijk en beleefd. Pakte alles uit, zetten het op z'n plek, en namen elk stukje karton mee! Goede service!
Mooie en prettige site, goede kwaliteit product, fijne dervice
Keurig afgelrverd
Vd Garde komt afspraken na. De gekochte goederen worden tot op het terras geleverd. En ze verkopen een goede kwaliteit.
Prima. Er werd meegedacht.
hadden 2 hartman stoelen besteld in Apeldoorn, prima geregeld en deskundig en aardig personeel. Bericht van levering ontvangen, beetje vroeg van 7.15 tot 8.15. die dag om 11 uur bericht ontvangen, levering uitgesteld, kussens waren niet op voorraat. teruggebeld door van de garde dat stoelen door originele exporteur en dat de kussen via dhl werden geleverd. Geen probleem. Stoelen worden geleverd via exporteur en latert de kussen via dhl. wederom geen probleem. toen we de zaak uitpakten bleken er bij de stoelen toch de kussen te zitten, ook en de door dhl geleverde doos zaten 2 kussens. Daar we toch maar op 1 kunnen zitten gebeld met van de garde en omdat we die week toch richting Apeldoorn moesten de 2 kussens afgeleverd in de winkel. Nu wachten we op mooi weer om op de stoelen met kussens buiten kunnen zitten.
Zie boven.
Via internet bestellen ging uitstekend. Bij aflevering wist de bode niet dat er al betaald was. Daar moest hij voor bellen.
Snelle levering. Mooie tuinmeubelen.
Snel geleverd, duidelijke mails met status updates.
Stoel "kapot"geleverd Direct een andere gestuurd en de kapotte meegenomen.