Levering was goed en snel. Loungeset was besteld via Bol.com. de afwikkeling ging erg vlot. Ook na een belletje prima uitleg. Top.
in Duiven geweest (op afspraak) maar uiteindelijk toch bij een ander bedrijf een 4 Seasons set gekocht. Waarom? Van der Garde heeft ons niet gewezen op de andere opstellingsmogelijkheden van de set en het andere bedrijf wel. Verkopen blijft toch een kwestie van luisteren.
Niks op aan te merken.
Zeer goed geadviseerd, afspraken nagekomen en keurig geleverd
Vriendelijke verkoper goede levering geweldig
Snelle levering op afgesproken dag enn tijd
Juiste product en vlotte levering en billijke prijs.
Fijne loungeset. Ik wilde nog extra kleine kussens voor de uiteinden. Deze kan ik bijbestellen. Da's mooi. Nu het weer nog.
Positief
Goed vanaf bestellen tm het leveren
Ziet er prima uit. Goede kwaliteit.
Snelle levering en een hele goeie service top bedrijf
De hulp van de bezorger was geweldig en op juiste tijd zoals bij Track en Trace beloofd was dikke pluim en precies wat ik zocht geweldig kan uw firma warm aanbevelen
Mooie webshop, goede producten
Goed verzorgd, netjes en op tijd
Het product is conform afspraak geleverd
Zitstand niet comfortabel ivm been/voetgedeelte die niet helemaal inklapt maar ligstand is prima.
Mooie tuinmeubelen goede service.
Helaas was de hoes voor de parasol niet direct bij de levering meegekomen. Hopelijk wordt deze wel snel nageleverd.
Netjes afgeverd
zelfs met een klacht helpen ze je goed en is het snel afgehandeld.
Teleurstellend dat je zelf alles in elkaar moet sleutelen. Parasolvoet is best zwaar voor oudere mensen en er wordt verwacht dat je zelf wieltjes en voet kan monteren. Reken wat extra en laat de bezorgers het voor elkaar maken.
Positief: omruilen was geen probleem, daarvoor kregen we alle medewerking en het bedrag, dat terug gestort moest worden, kwam na een aantal telefoontjes ook binnen. Negatief: het hele bezorgproces liep diverse malen verkeerd, dat was zonder meer dik onvoldoende. Door steeds te bellen ( het personeel deed echt zijn best om alles op te lossen) kwam het uiteindelijk goed.
Hoes voor onze tuin set besteld. Goede prijs, snelle levering -oude recensie hierbij betrof per abuis verkeerde leverancier, van der garde tuinmeubelen is een aanrader!
Originele beoordeling
Tuin set Santika Cinta na bezoek showroom Sliedrecht besteld via website. Na aangeven bezorgdatum wachten op de levering. Op bezorg dag blijkt levering twee uur na beloofde tijd bezorgd te worden. Bezorger komt alleen en heeft geen steekwagen of iets dergelijks bij zich om dozen in de tuin te zetten. Uiteindelijk samen naar de tuin getild. Helaas werd in eerste instantie alleen het hoekdeel en hocker geleverd. De rest “zou morgen geleverd worden”. Klantenservice is die middag niet te bereiken. Terugbel verzoek achter gelaten en mail gestuurd. Volgende dag is de klantenservice wederom niet te bereiken, wel uiteindelijk een mail van klantenservice terug; rest deel wordt ruim een week (!) later bezorgd. Op tweede bezorgdatum komt bezorger vier uur te vroeg, wederom alleen en zonder steekwagen. Omdat er geen hulp was om te sjouwen, waren wij genoodzaakt deze doos voor het huis te laten staan tot einde van die middag. Hierna geen communicatie meer geweest, noch excuses of tegemoetkoming. Wij hadden meer service voor een tuin set van dit bedrag.