De dopjes van mijn tuinstoelen waren afgesleten. Via jullie nieuwe dopjes kunnen aanschaffen. Tuinstoelen krassen nu niet meer op mijn terras.
Mijn wens voor een product wat niet standaard in assortiment zat toch besteld en op mijn verzoek enkele weken later geleverd.
Levering zoals afgesproken.
Prima kennis en service
Mooie stevige rode stoel, goede zithoogte .
netjes afgeleverd ,het is gewoon goed!!!
Bij de eerste levering hadden vier van de zes stoelen kromme poten. Het is gelukkig opgelost met nieuwe stoelen.
Goede service mooie Tuin meubelen Ben er erg blij mee
Goede stoelen voor deze prijs
Klacht door klantenservice snel opgepakt. Steeds snel per mail antwoord en actie en we zijn gekomen tot een passende oplossing.
Na verschillende telefoontjes, zijn ze langs geweest om onze parasol in elkaar te zetten ,er was nl een fabrieksfout in de onderdelen wat wij niet opgelost kregen
Vriendelijke klantenservice en prima geholpen! Blij met onze tuinset welke geheel voldoet aan onze verwachtingen. Van Garde kon de set dan ook als snelste leveren! Dik tevreden en zeker een aanrader!
Bij binnenkomst in Apeldoorn prettig ontvangen en het gevoel dat er interesse was om ons zo goed mogelijk te helpen. Goed geadviseerd. Tijd om zelf rond te kijken en direct weer geholpen bij vragen. De aflevering bij ons thuis was zoals afgesproken en doordat ik net geopereerd was hebben de bezorgers even geholpen met een deel van het zware werk. Wij zijn zeer tevreden!
heb bestelling telefonisch besteld en de medewerkster heeft mij goed geholpen,
Veel en ruime keus voor ieder budget.
Precies alles gegaan zoals afgesproken. Heel klant vriendelijk. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Ik werd goed geholpen en geadviseerd
Fijne stoelen, goede prijs en snelle levering.
Kwaliteit perfect, prijs t.a.v. product goed, service uitstekend, bezorging uitstekend, beter kan volgens mij niet.
Goed geholpen door een meedenkende verkoper die begreep wat we zochten en zelfs het model dat we zochten in de juiste kleur uit het magazijn naar de showroom liet komen.
Prima product, op tijd geleverd. Mooi assortiment
Aangezien bezoek aan de showroom niet gemakkelijk was door Corona, heb ik gebeld met het verzoek of er een foto van stoeltjes gemaild kon worden, omdat ik de kleur niet goed kon inschatten. Dit was geen enkel probleem, binnen een uur had ik de foto's ontvangen. Ook waren de medewerkers erg flexibel met een deellevering. De klantenservice aan de telefoon was erg vriendelijk en behulpzaam. Kortom: zeer tevreden met de service en de producten staan ook prachtig in onze tuin.