Goed product, maar slechte informatie over voortgang van levering, geen informatie over afleverdatum / tijd, geen track en tracé etc.
Goede service Bij vragen goed geholpen en goeie aflevering van de spullen
Vriendelijk geholpen aan de telefoon. Correct afgehandeld en binnen korte tijd was het probleem verholpen door een kundige servicedienst.
Duidelijke site. Keter Box gekocht tegen een super scherpe prijs. De chauffeur moest wachten totdat hij de camping op kom. Geen probleem. Vriendelijk en behulpzaam!
Snelle levering. Lichte transportschade is perfect opgelost! Super service.
ok goed geregeld
De tafel die wij bestelden was behoorlijk gekneusd! Deze had een keramisch blad in houtdelen. Daar lag meer dan de helft kapot in de doos! Heel behulpzaam en snel geretourneerd. Helaas konden ze niet in korte tijd een andere leveren en kregen wij het aankoopbedrag teruggestort!
Goede uitleg en uitstekende aflevering
Zeer goede service mooi winkel aardig personeel.
Netjes gemonteerd en opgeruimd. Personeel wist wat hij deed.
Snelle en correcte bezorging
Ik heb al in een zin gereageerd!
Op zoek naar inrichting van ons dakterras kwam ik de winkel in Duiven binnen. Arjen hielp ons vriendelijk en had duidelijk veel kennis. Bezorgers alles netjes geleverd en geplaatst. Voor herhaling vatbaar!
Rode Parasoldoek die na 3 jaar roze was, verkleurd. Wilde een antraciet, maar hadden alleen nog rode. Niet geheel naar mijn zin, maar een kompleet nieuwe parasol kopen vond ik ook niet fijn.
Vindt het niet professioneel dat ze het niet gemonteerd afleveren de tafel was voor ons niet te tillen heb er dus mensen voor moeten vragen. De stoelen heb ik kunnen monteren omdat ik redelijk technische ben maar wie dat niet is zal er heel veel moeite mee hebben
Duidelijke en prettige communicatie, levering wordt netjes gedaan. Prima materiaal.
Prima geholpen in de winkel. Bestelling geplaatst voor een fraaie loungeset en aangegeven dat de levering zeker twee weken mocht wachten. Daarnaast aangegeven dat de woensdag eigenlijk geen optie is. Een paar dagen later kreeg ik al de bevestiging van de leverdatum.....net iets later dan een week na bestelling.....en je raad het al.....op woensdag. De volgende verrassing was dat ze reeds om 7 uur in de ochtend voor mijn deur stonden. De laatste verbazing was nog wel dat de loungeset gewoon voor mijn voordeur gezet werd omdat deze niet door de deur paste......niet zo verbazend als de set geleverd wordt in één doos waar de gehele set in past. E.e.a. heeft toch wel voor wat teleurstelling gezorgd. Je gaat, denk je, naar een mooie winkel met mooie producten en de juiste service. Maar wat dat laatste betreft kom je wel van een koude kermis thuis. Haalt toch wel het gouden randje van zo'n set af als je in de stromende regel een gigantische doos moet opensnijden en alle onderdelen naar de achtertuin moet verplaatsen. Nu nog drie weken de papiercontainer vullen..... Nu alleen nog in elkaar zetten......dus wat zeur ik. De volgende keer kan ik net zo goed naar BOL.com gaan.....daar weet je iig dat het alleen afgeleverd wordt.
Besteld,en zeer snel geleverd. D.m.v mail en sms zeer goed op de hoogte gehouden van tijdstip levering.Top!
Mooie website en gevonden wat ik zocht. Goede en snelle service! Ik koop hier vast en zeker weer als ik op zoek ben naar tuinartikelen.
Tot nu toe prima
Ik heb een loungeset gekocht bij van der Garde. Fijn geholpen en de set is netjes bezorgd. Goede communicatie over levertijd en dag van levering
Snelle levering....
Een grote bestelling gedaan voor mijn werk in de gehandicaptenzorg, werd heel goed geholpen en ook na de order als ik vragen had werd ik dezelfde dag nog geantwoord. Als het goed is eind mei de levering en wij kijken er naar uit.