De twee personen die de plaatsing kwamen doen waren zeer vriendelijk en hebben alles met kennis geplaatst en nemen zelfs de verpakkingen terug mee. Ik weet nog dat één Mario noemde. Dikke pluim voor jullie twee.
Aankoop goed. Tijdens aflevering 2 stoelen beschadigde stoelen in de verpakking. Tijdens 2e nalevering verkeerde kleur stoelen meegenomen Wel dezelfde dag als de 2e levering alsnog de juiste stoelen komen leveren. Wat we zeer netjes vonden. Tijdens koop hadden we een nieuwe verkoper.
Prettig geholpen en alle afspraken zijn nagekomen.
Webshop werkt prima. Klantenservice geweldig nadat hun vervoerder een en ander in de soep had laten lopen. Mijn advies zoek een ander vervoerder.
fijn tafeltje, op tijd geleverd!
Ik heb alleen lof voor de hulp in de winkel. De bezorging van de parasol en de verpakking waren naar onze tevredenheid.
Goede communicatie en een fijne manier van bezorgen!
Alles is snel en netjes geleverd. Wij zijn heel tevreden over onze nieuwe stoelen alsmede over de levering. Is de tweede keer dat we hier iets besteld hebben en komen in de toekomst zeker weer terug.
Goed geregeld, snelle levering.
Twee keer een bestelling geplaatst. Goede kwaliteit en snelle levering. Website is erg duidelijk.
Heel mooie tuinbank, op tijd bezorgd en een vriendelijke chauffeur.
Goede service!
Een verkoper die weet waar hij over praat snelle correcte levering.
Zijn mooie stoelen en zitten goed. Jammer dat de bank Nog zo lang weg blijft
En reageren snel op berichten
Fijn geholpen Een aanrader
Mooie parasolvoet voor een goede prijs. Bezorger kwam keurig op tijd en heeft de zware parasolvoet met een steekwagen in de achtertuin gezet. Top service!
Vriendelijk en weten wat ze doen
Bestelde keurig op tijd afgeleverd
Fijne winkel , veel keus , goed geholpen !
Prima service en levering op tijd. Product goed verpakt.
Goede kwaliteit en snelle levering
Op de overzichtelijke website met ruim assortiment een keuze gemaakt en online besteld. Je wordt goed geïnformeerd over levertijd. En de producten zijn correct en compleet geleverd. Gewoonweg Top!!
Ik heb al 2 x de verkeerde bank ontvangen. En dus ook al 2 dagen vrij genomen om thuis te zijn voor het pakket. Heel irritant dit.
Goedenavond Mevrouw Daalman, Eerder vandaag hebben wij contact gehad over de verkeerd geleverde bank. Nogmaals mijn excuses dat u de verkeerde bank heeft ontvangen. Wij zullen morgen de juiste naar u verzenden. Over de omruiling ontvangt u bericht van de vervoerder. Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen