Na het uitpakken van onze nieuwe parasol bleek dat er geen borg pen bij was en dat er een scheurtje in het doek zat. Gemaild met parasolkopen.nl en al zeer snel een reactie terug gekregen met als mededeling dat er een nieuwe parasol onze kant op komt. Super goed geregeld!
Mooie stoelen
De loungeset werd zeer snel geleverd(chauffeur alleen) het ophalen van de tafels die niet aan de verwachtingen voldoen was een heel lastig verhaal voor jullie(de tafels hebben we gekocht op advies van de verkoper omdat ze exact dezelfde kleur zouden zijn als de loungeset, stond niet in de showroom dus vertrouwde volledig op het advies van de verkoper). Bij aflevering al gelijk geconstateerd, degene die afleverd mag niks mee terug nemen dus gelijk gebeld daar werd niet echt geluisterd naar het verhaal, terwijl het verhaal heel helder was de kleur is niet hetzelfde, jullie zouden me doorverbinden met de verkoper, die een paar dgn.vrij bleek te zijn....daarna verschillende keren gebeld met jullie fantastisch bereikbare service/ telefoonsysteem....NOT!uiteindelijk een ophaalafspraak ingepland, werden we +/- 3 dgn. Vantevoren gebeld door de ophaler dat hij helemaal niet in de buurt was die dag...hij ging het uitzoeken en terugbellen wat niet gebeurde dus konden we weer met jullie fantastisch systeem bellen, verkoper aan de telefoon die zou het uitzoeken en ik zou teruggebeld worden, einde dag nog niet teruggebeld, weer bellen...half uur in de wacht gezeten, uiteindelijk terugbelverzoek geïrriteerd ingesproken aan de Hand daarvan teruggebeld en heb nu een ophaalafspraak staan met een aantekening voor ophalen in de ochtend....ik ben benieuwd!
Na de webshop bekeken te hebben en daarna telefonisch inlichtingen gevraagd, was een lockdown, heeft de verkoopster mij uitstekend geïnformeerd over kwaliteit en de levering. Zeer tevreden en prachtig tuinstoel.
Mooie tuinset gekocht. Zijn goed geholpen door de medewerker die met verschillende opties kwam. Zeer tevreden over aankoop.
Mooie tafel besteld en duurde iets langer ivm Suez kanaal probleem. We werden goed op de hoogte gehouden en prima afgeleverd. We zijn wel blij mee.
Mooie, verstelbare wickerstoel met voetenbank. Dikke kussens. Zit zeer comfortabel.
Prima advisering en afspraken zijn nagekomen en de 2 jongens die de levering thuisbrachten waren uiterst beleefd en netjes.
Ruime collectie. Aanrader.
Leveringstijd etc. volgens afspraak.
gewenst zoals ik had verwacht
Mijn klacht werd serieus genomen en vakkundig opgelost
Alles verliep heel fijn en netjes. Lekker kopje koffie en verder alles rondom levering etc. allemaal volgens afspraak. Heel fijn!
Tevreden, hoewel het even duurde voordat alle kussens Jay Orange in opheusden waren.
De medewerker in de showroom was vriendelijk en deskundig. Via haar gekregen mobiele telefoonnummer kon ik haar een kwartier later direct mijn aankoop bevestigen. Levering was sneller dan geschat dus altijd fijn. Medewerkers waren van de levering waren ook erg vriendelijk.
Zowel bericht over levering als de aflevering zelf prima
Zeer prettig geholpen
Uitstekend geholpen, goede en duidelijke vakkundige info en netjes volgens afspraak bezorgd.
Keurig op tijd geleverd. Omschrijving op site kon wat uitgebreider
Ik had in mei 2020 een parasol gekocht (3/3,5m) waarbij nadat deze afgeleverd was bleek dat er kleine gaatjes in het scherm zaten. Bij van Garderen zei men het is geen goedkope parasol dus wij zorgen voor een extra doek, mocht de gaatjes van het doek erger worden kunt U het extra doek er alsnog opmaken. Ik dacht Top geregeld. Het bestellen van het doek ging om meerdere redenen vaker fout. Hier kreeg ik ook meerder keren een excuus en mailtje over. Maar het werd zonder morren toch in mei 2021 door de verkoper persoonlijk met nogmaals de excuses bij mij thuis afgeleverd. Top.
Onze bestelling via FonQ was niet doorgekomen, daardoor na een week gebeld. De mevrouw van klantenservice hielp ons adequaat en vriendelijk en binnen 3 dagen was de box bezorgd. De kussens blijven tot nu toe, na een maand en veel regen, droog in de box. Geen gesjouw naar boven meer met kussens. Er passen kussens van 4-persoons loungeset in plus nog van 2 dekchairs en nog wat losse kussentjes.
Tuintafel in maart besteld. Zou half mei geleverd worden. Op 8 mei echter al afgeleverd.
Het in elkaar zetten kost wel wat tijd.