Spullen zijn prima maar éénzijdig werden de betalingsvoorwaarden gewijzigd. Zonder overleg en het was stikken of slikken, op een dusdanige toon dat mij niet meer doet terugkeren. Benieuwd of ze dit ook plaatsen.
Beste Meneer/Mevrouw van Galen, Bedankt voor uw review. Onze excuses dat de betalingmethode is gewijzigd zonder overleg. Dit had uiteraard in overleg moeten gebeuren. Helaas moesten wij de betalingmethode wijzigen, omdat het betalingstermijn was verlopen. Nogmaals onze excuses. Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Prima tuinset ruime keuze
prima verzorgd
Ruime keuze, prijs kwaliteit verhouding en een goede aflevering zoals afgesproken.
Via mail snelle reactie. Kussen van loungeset werd snel geleverd.
De medewerkers in de winkel namen echt de tijd om advies te geven en de mogelijkheden te bekijken. Uiteindelijk een mooie lounge set gekozen en deze werd door 2 keurige heren bezorgd.
Prima communicatie over de levering. Levering zelf keurig op tijd. Prima service. Gewoon top!
Behulpzame mensen, goede service, zeer tevreden over het gekochte product
De tuinset werd snel geleverd, goed verpakt en zonder mankementen. Ik kan van de Garde zeker aanbevelen.
Goed geholpen en snelle levering.
Correcte prijzen,zeer goede communicatie, snelle levering, top product
Kort maar kragtig goed
Geen poespas, helder duidelijk en klantgericht
Mooie parasol
Hangstoel besteld. Wilde zelf ophalen maar paste niet in de auto, zonder kosten nageleverd. Erg goede degelijke stoel ook.
Mijn ervaring is erg positief geweest.
goede spullen en prettige winkel.
Loungeset hoes is heel goed. Laat geen regen door en is stevig. Voldoet heel goed aan onze verwachting. De kussens lagen er onder met flinke regen en alles was goed droog gebleven.
alles is goed afgewikkeld Goederen en betaling.
Heel duidelijke website, voldoende keuze mogelijkheden. Telefoontje over de levering was heel plezierig. Levering was precies op de tijd , die telefonisch was doorgegeven. Bij de levering alles meteen achter het huis gebracht en goed neergezet. zeer tevreden!!
de bank en tafel hebben we binnen, het bankje ook maar de verkeerde kleur kussen, die moet nog worden omgeruild en de stoel moet ook nog bezorgd worden hopelijk duurt dat allemaal niet zo lang meer.
Met behulp van foto's advies gevraagd en werd goed geadviseerd, ook met foto's.
Had een hoes besteld voor de BBQ. Helaas kwam er een parasolhoes. Het foutje werd razend snel hersteld. Verkeerde hoed mee retour en goede hoes bezorgd. Perfect geregeld.