De medewerker in de showroom was vriendelijk en deskundig. Via haar gekregen mobiele telefoonnummer kon ik haar een kwartier later direct mijn aankoop bevestigen. Levering was sneller dan geschat dus altijd fijn. Medewerkers waren van de levering waren ook erg vriendelijk.
Zowel bericht over levering als de aflevering zelf prima
Zeer prettig geholpen
Uitstekend geholpen, goede en duidelijke vakkundige info en netjes volgens afspraak bezorgd.
Keurig op tijd geleverd. Omschrijving op site kon wat uitgebreider
Ik had in mei 2020 een parasol gekocht (3/3,5m) waarbij nadat deze afgeleverd was bleek dat er kleine gaatjes in het scherm zaten. Bij van Garderen zei men het is geen goedkope parasol dus wij zorgen voor een extra doek, mocht de gaatjes van het doek erger worden kunt U het extra doek er alsnog opmaken. Ik dacht Top geregeld. Het bestellen van het doek ging om meerdere redenen vaker fout. Hier kreeg ik ook meerder keren een excuus en mailtje over. Maar het werd zonder morren toch in mei 2021 door de verkoper persoonlijk met nogmaals de excuses bij mij thuis afgeleverd. Top.
Onze bestelling via FonQ was niet doorgekomen, daardoor na een week gebeld. De mevrouw van klantenservice hielp ons adequaat en vriendelijk en binnen 3 dagen was de box bezorgd. De kussens blijven tot nu toe, na een maand en veel regen, droog in de box. Geen gesjouw naar boven meer met kussens. Er passen kussens van 4-persoons loungeset in plus nog van 2 dekchairs en nog wat losse kussentjes.
Tuintafel in maart besteld. Zou half mei geleverd worden. Op 8 mei echter al afgeleverd.
Het in elkaar zetten kost wel wat tijd.
Goede website, maar tegen de verwachting in veel langere levertijd dan aangegeven tijdens bestelling.
Afspraken voor levering en plaatsing prima nagekomen.Deskundig personeel.Nazorg nog geen mening.
Op een paar kleinigheidjes na ben ik zeer tevreden over Van der Garde. Halverwege februari een lounge-diningset besteld en twee losse loungestoelen erbij. In eerste instantie was alles op voorraad en zouden we het na ongeveer twee weken in huis hebben. Na tien dagen belde mijn vrouw hoe het ervoor stond en hoorde toen dat de stoelen toch niet op voorraad waren en dat het nog wel zes weken langer kon gaan duren en dat ze de hele bestelling on hold hadden gezet. Toen heb ik weer gebeld dat ik de loung-diningset wel gewoon alvast wou hebben. Toen hebben ze de rekening netjes gesplitst en een week daarna werd de set keurig volgens afspraak geleverd door twee hele nette chauffeurs. En vijf weken daarna ook geheel volgens afspraak werden de stoelen na-geleverd, wederom door een hele vriendelijke en nette chauffeur. Bij de set had ik overigens ook een hoes besteld die ondanks het advies van de verkoper te groot bleek voor de set. Na één telefoontje met de klantenservice stond er de volgende dag al een pakketdienst voor de deur met een nieuwe hoes, de verkeerde hoes nam hij gelijk mee terug en dit alles geheel kosteloos. Enige minpuntje is dus eigenlijk dat ze niet uit zichzelf belden toen de stoelen niet op voorraad bleken, maar voor de rest zeer tevreden. En de set zelf is van een mooie kwaliteit en dat voor een zeer mooie prijs.
Telefonisch contact was zeer goed erg vriendelijk en behulpzaam
Goed geholpen. Netjes afgeleverd. Goede kwaliteit!
Wat een mooie grote zaak met veel meubelen ( Duiven ) we werden welkom geheten en mochten rustig rond kijken en daarna goed en adequaat geholpen, de aankoop was zo geregeld, even een paar weken wachten en dan wordt het netjes thuisgebracht. Ook de jongens die de tuinmeubelen kwamen brengen zo ontzettend aardig en vrolijk en enthousiast en hebben alles keurig daar neergezet waar het moest komen, in één woord geweldig, dus een dikke 10
De bestelde parasol werd binnen enkele dagen bezorgd. Vervoerder was zo attend om de 90kg zware voet met behulp van zijn palletwagen om te rijden en in de achtertuin af te leveren.
Bestelling werd niet "automatisch" afgehandeld. - Track & Trace code werd verstuurd nadat het product ontvangen werd. - "Product tevredenheidsonderzoek" werd verstuurd voordat het product arriveerde. - Klantenservice reageerde traag.
Beste Meneer Heyne, Bedankt voor uw review! Het is helaas niet goed gegaan met het verzenden van de informatie naar u. Onze excuses daarvoor. Dit zullen we zeker intern oppakken, om onze service te verbeteren! Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
de beantwoording van de email klopte niet, en het pakje was te laat opgestuurd want het duurde meer als een week voordat ik het had ik werd wel vriendelijk te woord gestaan
Twee keer is het verkeerde product geleverd, de verkeerde doos werd zo weer omgewisseld voor eenzelfde (verkeerde) doos! Heeft allemaal lang geduurd, leverproces werd niet versneld en er werd niet tegemoet gekomen voor de vervelende situatie die daardoor ontstaan is. Leveringen ook buiten de afgesproken tijden (bij mensen op leeftijd niet handig). Kortom, een slechte ervaring.
Beste Meneer van Asselt, Bedankt voor uw review. Nogmaals onze excuus dat er meerdere malen het verkeerd product bij u is geleverd. Omdat wij het zelf ook vervelend vonden, hebben we u een tegemoetkoming aangeboden. Gelukkig zijn de juiste producten nu bij u geleverd. Met vriendelijk groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Na eerder slechts een 4 cq 2 sterren te hebben moeten toekennen ivm het leveren van de anders dan toegezegde tuin-/relaxstoel, is de vestiging Apeldoorn er op eigen initiatief alsnóg in geslaagd om de door ons gewenste maar “niet leverbare” uitvoering !?! te bezorgen ... we waren blij verrast, dus dikke pluim !
Beste Meneer Boersma, Bedankt voor uw review. Nogmaals onze excuses voor de foutieve informatie. Dit hebben wij intern gelijk aangepast, zodat deze fout niet nogmaals gemaakt kan worden. Desondanks wensen we u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijk groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Originele beoordeling
* rommelig vwb betaling. Bij aankoop tuinrelaxstoel de winkel gevraagd of ik gelijk moest betalen: nee, bij aflevering pinnen. 2 Dagen later mail ontvangen om eerst te betalen, bij bezorgdienst kon niet betaald worden, daarna werd verzending opgepakt. Wèl eerst gebeld of de mail én het betaalverzoek betrouwbaar waren ...direct betaald * niet kunnen krijgen wat toegezegd was. In de winkel stond een zwarte stoel. Volgens verkoopster was deze echter niét op voorraad, wel in antracietkleur vwb bekleding. Hiermee akkoord gegaan, had sowieso onze voorkeur én paste ook beter bij de Hartman tuinset die we al eerder bij vd Garde kochten ... ik en echtgenote blij met dit verjaardagscadeau voor haar. Bij levering bleek de stoel tóch zwart te zijn. Op de doos stonden 3 mogelijk leverbare kleuren, waaronder óók antraciet. Direct gebeld, eea uitgelegd, vriendelijkte woord gestaan. Reactie: wij leveren alleen de zwarte stoel, géén andere kleur. Gewezen op gesprek en toezegging in winkel én 3 mogelijke kleuren op doos. Standpunt en mogelijkheid bleven onveranderd. Niét erg blij, doen we het er maar mee.
Mooi kwaliteit stoelen,fijn contact via de telefoon.en snelle levering. Grasg weer
Na de levering binnen 2 dagen barsten in de tafel waar je je vingers aan open haalt. Gelijk gereclameerd en gevraagd om een nieuwe tafel omdat dit echt niet kan. Dan wordt er gezegd dat het een natuurproduct is en dit kan gebeuren. Na weer gereclameerd te hebben, krijgen we geen nieuwe tafel maar 2 plankjes waar de barsten in zitten. Zo geef je geen service aan je klant, zo zullen de klanten je niet bij anderen aanbevelen .
Beste Meneer van Bodegom, Bedankt voor uw review! Vervelend dat u onze service zo heeft ervaren. Dit zullen wij intern oppakken, om onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Goede service en dienstverlening. Mooie producten, goede kwaliteit. Bij vragen zeer snelle reactie.
Wat een kneuterige bedoeling. Rommelachtig. Snel willen verdienen.
Beste Meneer/Mevrouw van Hees, Bedankt voor uw review. Vervelend dat u het zo heeft ervaren. Wij zullen spoedig contact met u opnemen om dit te bespreken. Zodat wij het kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Spullen zijn prima maar éénzijdig werden de betalingsvoorwaarden gewijzigd. Zonder overleg en het was stikken of slikken, op een dusdanige toon dat mij niet meer doet terugkeren. Benieuwd of ze dit ook plaatsen.
Beste Meneer/Mevrouw van Galen, Bedankt voor uw review. Onze excuses dat de betalingmethode is gewijzigd zonder overleg. Dit had uiteraard in overleg moeten gebeuren. Helaas moesten wij de betalingmethode wijzigen, omdat het betalingstermijn was verlopen. Nogmaals onze excuses. Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen