Zou altijd teruggaan
Specifiek dhr J. de Bruin! Denkt met je mee, is zeer hulpvaardig, ook als het niet gemakkelijk of voor de hand liggend is.
Goede bezorging, was er al sneller dan ik verwachtte. Gemakkelijk in elkaar te zetten en goede stevige kwaliteit hout.
Snelle levering
Voldoende en goed productinformatie. Omdat het bij ons niet lukte om de patasolvoet gedraaid te krijgen, binnen no-time een instructie via de mail gehad hoe we dit probleem moesten oplossen.
We zijn erg tevreden over de levering en de kwaliteit van onze nieuwe tafels
Zeer tevreden goede service
Webshop prima, levering slecht 4x afgesproken dat tuintafel gebracht zou worden. Maar helaas
Bestelling afgeleverd zoals verwacht!
Tafel was niet wat wij verwachten. Omgeruild voor een andere. Deze service verwacht je zelfs niet. Fantastisch
Een goede klandizie
Mooie louche set, zit prima, goede en snelle levering
Snel en geen oroblemen
De goederen zijn geleverd volgens afspraak. Op tijd en volledig. Kundig gemonteerd. Ook zeer goed en prettig geholpen in de winkel. Fijn!
Fijn personeel, kwalitatief goede meubels, goede bezorging.
Drgvygfggvv
Goede webshop,prima producten,snelle levering,prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend!
Netjes geholpen en snel geleverd
Een beetje slecht dat jullie niet aangeven als iets veel later komt heb het uiteindelijk zelf ontdekt en de stoelen afbesteld
Netjes te woord gestaan, bestelling geplaatst met ingeschatte leveringstijd, die klopte. Netjes achterom in tuin gezet. Minpuntje en raar was dat er zonder overleg tegen de avond de bezorging werd gemeld voor de volgende ochtend. Dus kunst en vliegwerk nodig geweest om iemand thuis te laten zijn voor de ontvangst.
Goede kwaliteit, snel en precies op tijd geleverd
Goede uitleg en montage
Goede ervaring en duidelijk over de planning van de levering.
Goed geregeld, jammer dat we niet wisten dat we het zelf in elkaar moesten zetten. Prima gelukt.
Super goed geholpen en binnen een week al kunnen genieten van onze loungeset.