Bedankt voor de vlotte verzending! Alles was prima in orde en we zijn heel tevreden over onze aankoop. Dank u wel!
Geen volledige aflevering. Tafel en onderstel prima. Ontbreken van teak cleaner en teak shield, beiden 1liter, moet nog ontvangen.
Ik ben in de winkel vriendelijk en goed geholpen. Vervolgens de aflevering keurig op afgesproken tijd. Dus kort om goed
Bij de aflevering waren een aantal dingen niet goed, maar v de Garde doet er alles aan om dat probleem op te lossen, ik wordt goed geïnformeerd, wij wachten nog op de totale oplossing, maar ik heb er alle vertrouwen in.
bij aankoop perfekt geholpen, stipt op tijd geleverd en nog gemonteerd ook ( ik ben 75 jaar ) wat een service , waar vindt je dit nog. Ga zo door Van der Garde.!!!
Van een stoel wilde de rugleuning zich niet meer laten verstellen. De monteur kwam aan huis en heeft ter plekke de zaak gerepareerd. Top!
Vooral de after sales was zeer goed .
OK
Goede service snelle levering. Ook via webshop
Had wel verwacht dat de producten gemonteerd zouden zijn/werden met name de tafel was een hele klus!
Zie hiervoor
Makkelijk bestellen, duidelijk hoe te retourneren Vlotte levering, goed verpakt Mooi product goede prijs/ kwaliteit zo bij eerste ingebruikname.
net als de vorige keer: snel gevonden wat ik zocht
We hadden een tafel uitgezocht met 8 stoelen. We kregen een orderbevestiging met een tafel en 6 stoelen. Gebeld en we kregen een nieuwe juiste orderbevestiging. Vervolgens kregen we een sms voor de levering. Daarin stond dat er een tafel en 6 stoelen geleverd zouden worden. Weer gebeld. Geen probleem, we doen er 2 stoelen bij. We konden de leverdatum vastzetten. Dat hebben we gedaan. Vervolgens kregen we nogmaals een sms om de leverdatum vast te zetten. Zaterdag werd het geleverd en zo waar. Ze hadden 2 tafels meegenomen en 14 stoelen.
fijne winkel Leuk geholpen niets was te veel. En bezorging ook helemaal top. Ga zo door!!!
jammer dat de door ons gewenste kleur stof niet op de ronde parasols geleverd wordt, wel op de vierkante. verder prima uitleg, er wordt tijd genomen, goede prijs en snelle levering.
Eigenlijk gewoon goed zoals het hoort!
Duidelijke beschrijving, snelle verzending.
Kwaliteit voor een mooie prijs
Product is goed Aflevering onvoldoende
Vriendelijk verkoper