We hadden een tafel uitgezocht met 8 stoelen. We kregen een orderbevestiging met een tafel en 6 stoelen. Gebeld en we kregen een nieuwe juiste orderbevestiging. Vervolgens kregen we een sms voor de levering. Daarin stond dat er een tafel en 6 stoelen geleverd zouden worden. Weer gebeld. Geen probleem, we doen er 2 stoelen bij. We konden de leverdatum vastzetten. Dat hebben we gedaan. Vervolgens kregen we nogmaals een sms om de leverdatum vast te zetten. Zaterdag werd het geleverd en zo waar. Ze hadden 2 tafels meegenomen en 14 stoelen.
fijne winkel Leuk geholpen niets was te veel. En bezorging ook helemaal top. Ga zo door!!!
jammer dat de door ons gewenste kleur stof niet op de ronde parasols geleverd wordt, wel op de vierkante. verder prima uitleg, er wordt tijd genomen, goede prijs en snelle levering.
Eigenlijk gewoon goed zoals het hoort!
Duidelijke beschrijving, snelle verzending.
Kwaliteit voor een mooie prijs
Product is goed Aflevering onvoldoende
Vriendelijk verkoper
Wij hebben een tuinset gekocht en we wisten dat deze in feb 2021 geleverd zou worden. Echt door leverproblemen, werd toen duidelijk gecommuniceerd via mail dat dit april 2021 zou worden. Heel netjes. Tuinset ook in april 2021 binnengekregen en netjes afgeleverd. Zijn er tevreden mee.
Al met al een prima ervaring. Product op voorraad en snel geleverd. Ik kon zelfs de exacte leverdatum aangeven, dat vind ik een extra fijne service bij het leveren van groot Teun meubilair.
Ik had een foute bestelling geplaatst, deze kon moeiteloos gewisseld worden.
Makkelijke aanmelding, goede uitleg en snelle levering. Telefoon nummer vermelding bij problemen. Gewoon Top.
Duidelijk aangegeven wanneer het geleverd wordt. Niks mis mee
prima ervaring; was makkelijk om online te bestellen. we werden goed op de hoogte gehouden van de datum van levering. Ook op de dag zelf bericht hoe laat er geleverd werd. Goede hulp bij het plaasten van de spullen in de tuin.
vooal de stoeltjes zijn een probleem. niet eenvoudig te monteren , technisch niet moeilijk.
Goede ervaring; aardige mannen die opgewekt en vriendelijk de spullen neerzetten waar wij ze wilden hebben.
Hoe kun je een oordeel geven als er nog niets is geleverd vind dit Terborg komen en kan hierdoor geen eerlijk oordeel geven
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Dit klopt inderdaad. Het verzoek voor de review is verstuurt aan de hand van de Hocker die u besteld heeft bij ons. Zodra wij de loungeset binnen hebben, zal deze zo spoedig mogelijk bij u bezorgd worden. Hierover zal u per mail bericht ontvangen. Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
We zijn bij de aankoop goed geadviseerd. De levering ging helaas minder voorspoedig, omdat de spullen niet geleverd werden, maar we zijn daarbij steeds goed geïnformeerd. Inmiddels genieten we van onze heerlijke loungebank.
Ik vond het een zeer aangename aankoop.
Goed en deskundig advies. Uitstekende uitlevering en montage van product door de correcte servicemedewerkers.
Alles kon binnen 2 weken geleverd worden, uiteindelijk 2 maanden gewacht. Eindelijk kwam het binnen en tijdens leveren werd ons verteld dat er nog 2 stoelen op naleveren staan. Gebeld het zou voor de pinksteren geleverd worden nu nog steeds niet binnen….. 1 van de kussens beschadigd moesten we een foto sturen nog steeds niets gehoord Tevreden over de jongens die het geleverd en in elkaar hebben gezet. Maar daar is dan ook alles mee gezegd!
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Onze excuses dat u foutieve lever informatie is gegeven. Dit is uiteraard niet de manier waarop wij willen werken Dit zullen wij dus zeker intern oppakken, zodat wij onze service kunnen verbeteren. Er staan inderdaad 2 stoelen op nalevering. Deze zijn nog niet binnen gekomen vanuit de leverancier. We verwachten de stoelen wel zeer binnenkort binnen te krijgen. Zodra wij ze binnen hebben, zal het uiteraard zo spoedig mogelijk bij u geleverd worden. Betreffende de foto van het beschadigde kussen. Helaas hebben wij uw mail niet ontvangen. Zou u deze nogmaals willen verzenden naar [email protected]? Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen.
Het product was niet in de winkel aanwezig maar we werden goed geholpen door de verkoper via bestelling oneline.
Er was iets mis met de geleverde tafel, binnen een dag opgelost, binnen een week opnieuw geleverd.