De winkel in Apeldoorn is niet uitnodigend, personeelslid erg aardig met goede tips voor onderhoud. Ik zou een interieur spray adviseren en ander licht voor een frisse uitstraling van de winkel.
De stoelen waren helemaal met beschermingsfolie ingepakt. Alles was dus onbeschadigd en we hebben er niet lang op hoeven wachten. Helemaal goed. Hartelijk dank!
Na dat de meubels besteld waren, stonden ze met een week bij ons onder het afdak
Wij zijn heel vriendelijk geholpen, ook de jongens die de tuinset kwamen leveren.
Aanvankelijk had ik een showmodel tafel gekocht. Omdat de stoelen niet op voorraad waren zou dit dan gezamenlijk eind mei geleverd worden. Voor die tijd zou contact worden opgenomen. Omdat ik niets hoorde zelf maar gebeld. Alles was compleet en de planning zou die week contact met mij opnemen voor de levering. Ik werd inderdaad gebeld, maar met de mededeling dat de showroom tafel zoek was (240x100!) Uiteindelijk zijn we overeengekomen dat er een nieuwe tafel geleverd zou gaan worden. Dit is afgelopen week tezamen met de stoelen naar volle tevredenheid afgeleverd. Ook het systeem om de levering te plannen is goed en duidelijk. De bezorgers nemen ongeveer een half uurtje van tevoren ook nog even telefonisch contact op, wat erg fijn is. Kortom eind goed, al goed!
op einde van de dag liep het allemaal wat slordig. de een nam het over van de ander. moest het maar wat uitzoeken.
In de winkel een parasol gekocht en die zou thuis geleverd worden. Dit duurde wel even en toen ik ging bellen zag ik pas dat er een vergissing gemaakt was. Tijden dit gesprek is het direct opgelost en is de parasol netjes geleverd.
Fijn geholpen. Klantvriendelijk en meedenkend
Geweldige service zowel in de winkel, bij aflevering en met de monteur.
Prima contact gehad nadat de 1e keer de lounge set niet was geleverd 2e keer top op tijd en niet onbelangrijk geleverd.
De nieuwe houten bank zit goed, was snel in elkaar gezet.Staat gezellig tussen al het groen in de tuin. Lig er lekker op te lezen!
In korte tijd zowel tuinstoelen als een parasol met voet besteld. Beide bestellingen zijn snel geleverd. Helemaal volgens info op de website. Ik ben tevreden en raad deze site zeker aan.
De service is top!!
Soepel contact met verkoper. De kleur van de plantenbak is uiteindelijk roestvrijstaal, op plaatjes allemaal koper kleurig. Was fijn geweest om een voorbeeld te zien hoe het bij aanvang eruit ziet en wat je kan doen om roestkleur zsm te krijgen.
Goede snelle service.
Goed geholpen op een hele vriendelijke manier Zelfs een kopje koffie werd geserveerd
Hele goede klantenservice; stoelen waren de volgende dag al geleverd. Top!
Fijne overzichtelijke zaak. Veel kun je zien en uit proberen. Goed personeel met kennis van zaken.
Zeer goed snelle levering
Alles goed geregeld, helemaal naar ons zin.
Super goed geholpen bij Van de garde in duiven. Het leveren van onze parasol duurde wat langer. Onze afspraak hebben wij verzet ivm werk maar het duurde ruim een week voordat er een nieuwe afspraak gepland stond. Dit omdat wij zelf contact opgenomen hebben. Verder zeker tevreden
Mooie en stevige zweefparasol gekocht, prima ook 4 tuinstoelen die heerlijk zitten. Alleen er ontbreekt een dop op een van de stoelen en die is nog steeds niet nageleverd.
grote parasol met voetstuk en hoes gemakkelijk besteld en snel geleverd. Prima