Van der Garde staat voor de klant. Heeft een topservice!
Ik heb een hoes besteld voor onze loungebank. Snel geleverd en hij past goed.
super super
Goed geholpen, vriendelijke verkoper, ruime keuze, coronaproof
Ik heb hele goede ervaring snelle service en erg klantvriendelijk en heel erg goed in het adviseren van hun producten.
Goede service en levering. Wel wat werk om alles in elkaar te zetten!
Mooie showroom, vriendelijk en deskundig geholpen. Levering was keurig. Enige vertraging opgelopen door omstandigheden, maar hier keurig van op de hoogte gebracht.
Lange levertermijn voor de parasol en parasolvoet. Gaten in de parasolvoet komen niet overeen om de parasol op te bevestigen. Gebrekkige handleiding. Kleine gaatjes in doek parasol. Na contactname onmiddellijk een nieuw doek opgestuurd gekregen.
Op zoek naar beschermhoezen voor aangekochte Platinum parasols.
Tuinset besteld waar we heel tevreden over zijn. De tafel werd weliswaar in verkeerde kleur geleverd, maar dit werd razendsnel gecorrigeerd. Dan herken je de echte service.
goed advies gekregen over tuinset in onze situatie, gemaakte afspraken goed nagekomen, zijn zeer tevreden
Al twee tuin sets gekocht daar goede service ,garantie.
Bij ons bezoek aan de showroom kregen we bijzonder goed advies. Aan de hand daarvan hebben we zelf onze tuinset samengesteld. De tuinset werd exact op de afgesproken datum geleverd. Na enkele weken wachten vanwege het slechte weer genieten we er nu volop van.
Zeer klantvriendelijk. De koffie staat er klaar.
We hadden een klacht over de tuintafel. Het blad is enkele weken later vervangen. Tevens klachten over het frame van de stoelen als gevolg van vorstschade. Ook deze binnen enkele weken vervangen. Topservice!
Eerste maal hier aankoop gedaan,een enorme snelle nette Levering, bankje wat ik kocht, Super blij mee. Het was zeer goed omschreven in elkaar te zetten,kan niet zeggen dat een ik hier zeker weer aankoop zou doen.Aanrader, dank voor de nette Levering en pracht massief duo bankje.
Telefonisch prettig te woord gestaan, vriendelijke en duidelijk meedenkend in onze wensen en mogelijkheden. Het bevestigd opnieuw de goede service en vriendelijke benadering!
Bij ons zijn de verkeerde stoelen geleverd. We mogen deze houden totdat de juiste weer leverbaar zijn in juli, dan worden ze omgeruild. Dus afwachten of alles goed wordt afgehandeld.
We hadden via Blokker besteld, de levering was binnen 2 dagen, netjes een berichtje vooraf en de chauffeur was netjes op tijd.
Heel fijn geholpen Fijne winkel
Zeer klantvriendelijk en goede service!
Inhoudelijk advies