Vriendelijke medewerkers, zeer ruim assortiment. In ons geval een zeer snelle levering
Snelle service! 6 prachtige designtuinstoelen thuis bezorgd.
Wij hebben een tafel van 210cm besteld, met een zeer goede prijs. Hij is snel en netjes geleverd. Ik zal jullie zeker aan anderen aanbevelen!
Mooi product en goede service.
Ik zou zo weer bij Van der Garde een aankoop doen. Er was iets mis met mijn bestelde item en er werd continu naar een oplossing gezocht en snel teruggekoppeld. De oplossing is er nog niet, maar wordt aan gewerkt.
Fantastisch
In de winkel uitstekend geholpen. De levering en montage door nette beleefde monteurs. Ook de schade werd keurig en heel snel afgehandeld.
De bestelling is gegaan zoals afgesproken en is keurig geleverd. Het in elkaar zetten was geen probleem (op 2 schroeven na).
Ik plaatste in februari een bestelling en die zou half maart geleverd worden. Door corona? was die levering steeds uitgesteld. De keren dat ik hierover belde werd ik steeds heel vriendelijk te woord gestaan. En dat was een prettige ervaring, hulde.
alles dik in orde
Alles was perfect
Tuintafel die stevig staat. Gemakkelijk schoon te maken.
Goed Goed
Netjes afgeleverd volgens afspraak
De uitgezochte tuin set op afgesproken tijd netjes afgeleverd en hebben er al met plezier gebruik van gemaakt en nog.
Wel wat lastig te monteren, voor mij is de volgorde niet duidelijk
Kwaliteit is goed en bezorging was snel
Ronde dining set besteld. Hele mooie en degelijke set. Je voelt aan alles dat het kwalitatief goed spul is. Ook goede service. Kleur stoelen op de site hadden we verkeerd beoordeeld. Binnen week kwamen ze de stoelen omruilen in de juiste kleur. Helaas zat er wel een kleine beschadiging aan de tafelpoten, maar dit hebben we onderling opgelost. Al met al zeer tevreden en snelle levering.
Goed product, vlot en snel in huis
Snel geleverd.
Goeie service en goeie kwaliteit super mooie kleur!
Goede info gekregen welke maat het precies moest zijn, want wij hadden afwijkende maten van ons bankje. Maar de hoes past prima! Erg blij mee.
Snelle en goede oplossing van onze vraag