De produktbeschrijving was helder en duidelijk, zodat ik ook precies kreeg wat ik verwachtte. De bestelling en bezorging verliepen goed en de bezorger heeft ook nog zeer bruikbaar advies gegeven over de montage. Deze service voelde betrouwbaar en aangenaam (alsof je in de winkel zelf staat).
Ik zocht twee tuintafels die inklapbaar moesten zijn en samen één geheel konden vormen. Na mijn wensen kenbaar te hebben gemaakt, werd al heel snel een goed advies gegeven dat ik heb aangenomen. Bestelling en levering verliepen daarna zoals gewenst. Tafels bevallen prima.
Onze platina parasol wilde na 1 jaar niet meer omhooggevallen met het draaimechanisme. Aangezien dit niet of zeer lastig te repareren is kregen wij gratis een nieuwe aangeboden. Topservice van dit bedrijf
Snelle actie bij een probleem. Onze dank daardoor
De dame aan de telefoon heeft hey leveringsproblemen snel en adequaat opgelost
Tuinset besteld en na duidelijk informatie werd deze ook binnen de gestelde termijn geleverd. Keurig verpakt en precies zoals we hadden verwacht.
mooie tuinbank/stoelen goede kwaliteit en afwerking en snel geleverd
Goede ervaring
Nadat we via de webshop een parasol en beschermhoes hadden besteld werden we netjes op de hoogte gehouden van de levering, die binnen een week plaatsvond. Super!
goed geholpen aardig personeel
Redelijk snel geleverd. Mooie stoel
tafelblad was gesneuveld , hier werd keurig een ander tafelblad voor geregeld , moest wel 3 weken wachten ( levertijd )maar kwam daarna ook op tijd zoals afgesproken zeer tevreden dus
Zee goed r
Mooi op tijd prima personeel
Hartman tafel op de site gezien, nergens meer leverbaar, dus telefonisch contact gehad! Alles prima verlopen, betaald en opgehaald (omdat dat sneller ging) en zouden t zo weer op deze manier doen!
Er loopt goed en vriendelijk personeel die de tijd voor je neemt en je de ruimte geeft om een keuze te maken.
Snel bezorgd en een fijne stoel
Mooie Parasollen zoals omschreven . Snel geleverd en goeie kwaliteit
Goede begeleiding, helaas duurde levering te lang waardoor deal is afgeblazen
Tafel via de telefoon besteld. In de winkel betaald en direct afgehaald
Een goed en goedkoop product netjes afgeleverd
Alles goed verlopen top geregeld allemaal