Wij zijn op 27 maart bij onze aanschaf van een tuinstel prima geholpen. Levertijd zou begin mei zijn maar dat is uiteindelijk half juni geworden. We moesten zelf elke keer bellen voor een update toen we uiteindelijk een definitieve leverdatum hadden werden we s’morgens gebeld dat er behalve de tafel in plaats van 6 stoelen, 2 geleverd zouden worden. Hier waren we uiteraard niet blij mee en zouden 4 leen stoelen krijgen en de nieuwe zsm. S’middags stonden er ineens 2 vrachtwagens voor deur, een met de complete levering en de ander met de ontbrekende stoelen. Kortom in de aftersales en levering valt nog wel een en ander te verbeteren. ‘ op die datum gebeld
Ik werd goed geïnformeerd over de bestelling en het verdere verloop. Hoe en wanneer het pakket werd verzonden en hoe laat het werd bezorgd.
Goed geholpen. Klein foutje snel en correct afgehandeld. Wij zijn dik tevreden
Product voldeed helaas niet aan de verwachtingen en is volledig vervangen. Zo maak je ondanks een negatieve ervaring een klant voor het leven!
Ik heb heel erg lang op mijn bestelling moeten wachten. Ik snap dat jullie daar ook niets aan kunnen doen. Maar af en toe op de hoogte houden is wel fijn. Verder zijn de prijzen die jullie hanteren zonder BTW, dat komt er dan nog eens bij. Incl. BTW zou beter zijn. dan weet je waar je aan toe bent.
Overzichtelijke, ruime showroom. Attente bediening.
De bestelde werd binnen de aangegeven levertijd afgeleverd. ook de informatie vooraf aan de levering was goed.
Parasol, parasolvoet en hoes besteld online. Levering verliep snel en soepel, chauffeur bracht de parasol en voet tot in achtertuin. Erg prettig met een parasol voet van 90kg! Nadat we de parasol hadden geïnstalleerd bleken er beschadigingen aanwezig op het parasol frame en de voet, beide zijn opgelost. Zeker een aanrader om wederom spullen te bestellen. Bedankt voor de service!
Zeer ruime keus en fijn geholpen bij het uitzoeken van een balkonparasol!
Gezocht voor en zweefparasol en fijn dat ze die in pakket verkopen, zodat je weet dat de voet ook op de sol past, incl. hoes. Echter bij levering gaven ze aan tot aan de voordeur te leveren, dit stond echter nergens duidelijk vermeld. Uiteindelijk wel in de achtertuin geleverd, maar was met een voet van 90 kilo anders niet te doen.
De produktbeschrijving was helder en duidelijk, zodat ik ook precies kreeg wat ik verwachtte. De bestelling en bezorging verliepen goed en de bezorger heeft ook nog zeer bruikbaar advies gegeven over de montage. Deze service voelde betrouwbaar en aangenaam (alsof je in de winkel zelf staat).
Ik zocht twee tuintafels die inklapbaar moesten zijn en samen één geheel konden vormen. Na mijn wensen kenbaar te hebben gemaakt, werd al heel snel een goed advies gegeven dat ik heb aangenomen. Bestelling en levering verliepen daarna zoals gewenst. Tafels bevallen prima.
Onze platina parasol wilde na 1 jaar niet meer omhooggevallen met het draaimechanisme. Aangezien dit niet of zeer lastig te repareren is kregen wij gratis een nieuwe aangeboden. Topservice van dit bedrijf
Snelle actie bij een probleem. Onze dank daardoor
De dame aan de telefoon heeft hey leveringsproblemen snel en adequaat opgelost
Tuinset besteld en na duidelijk informatie werd deze ook binnen de gestelde termijn geleverd. Keurig verpakt en precies zoals we hadden verwacht.
mooie tuinbank/stoelen goede kwaliteit en afwerking en snel geleverd
Goede ervaring
Nadat we via de webshop een parasol en beschermhoes hadden besteld werden we netjes op de hoogte gehouden van de levering, die binnen een week plaatsvond. Super!
goed geholpen aardig personeel
Redelijk snel geleverd. Mooie stoel