Super!!!
Goed afspraken
We wachten nog steeds op onze tafel??
perfecte aflevering
Het was mijn eerste kennismaking met Van der Garde. Ik trof alleen maar aardige, ontspannen en behulpzame medewerkers! Ik werd zorgvuldig geïnformeerd en ik vond er vrijwel onmiddellijk mijn ideale tuinbank. Er werd me verteld dat de levertijd zo’n 2 weken zou zijn, maar tot mijn verrassing werd hij na 2 dagen al bezorgd! De montage van de bank bleek inderdaad geen enkel probleem! Veel dank dus.
Prettige afhandeling
Op tijd, goed ingepakt, vriendelijk afgeleverd!
Prachtige stevige parasol en voet. Wij hebben een ruime winderige tuin, dus zijn blij met deze stevige kwaliteit!
Set voldoet uitstekend tot nu toe
Parasol en met name de parasol voet bleken direct bij levering te groot voor onze voortuin. Retourzending is correct en klantvriendelijkheid afgehandeld.
Goed advies, goede service
Verkeerde beschermhoes besteld, vervolgens heel snel de goede geleverd.
De draaivoet van onze parasol was vastgeroest na 1 seizoen. Deze werd kosteloos vervangen. Afgezien van deze prima service vind ik het eigenaardig dat dit soort onderdeel (dat de hele tijd aan het weer is blootgesteld) niet tegen roest is beschermd door olie, vet, of een beschermende laag. Misschien iets voor de constructeur om eens over na te denken?
Goed.
Klantvriendelijk goede communicatie naar mij als klant.
...
De service was top!! Koos de monteur kwam er snel en geeft het vakkundig opgelost!!!!
Goed geholpen. Genoeg te kiezen. Nadeel is dat het niet wordt opgebouwd...met als excuus Corona proof.
Snelle levering
mooie tafel en de bijpassende stoelen zitten perfect
Goede levering
Volgende keer weer
Duidelijke communicatie, goede prijs en snelle levering door transport bedrijf.