Telefonisch besteld en snel geleverd. 2 stoelen waren iets beschadigd maar direct door de klantenservice opgepakt en 2 nieuwe stoelen gekregen. Dus een hele goede service.
Prima producten en vriendelijke en goede service.
Zeer goed geholpen om mijn probleem op te lossen.
Top kwaliteit, snelle bezorging.
Zie hierboven
Besteld en binnen een paar dagen in huis!
We waren op de hoogte van de lange levertijd. Maar de meubelen kwamen keurig in de beloofde week. Een mankementje Ann en stoel werd naar tevredenheid snel opgelost. Goede service!
De parasol werd niet op de aangekondigde dag geleverd. Een dag later wel maar in een kapotte doos. De bouten zaten er niet bij en de kap was beschadigd. Wellicht is er iets misgegaan bij de vervoerder. Ik wacht nog op een nieuwe kap.
Topie
Correct en vlot
Als feedback wil ik toevoegen. Jammer dat jullie geen paviljoen tenten in assortiment hebben.
Artikelen naar behoren geleverd. Nette service
Het was heel snel in huis goed verpakt
Netjes en op tijd alles volgens afspraak
Nvt
Netjes bezorgd, duidelijke info vooraf over levering
Levertijd was lang, maar dat wachten hadden we ervoor over! Mooie parasol met verrijdbare voet werd keurig thuis afgeleverd. De bijgeleverde handleiding was niet altijd even duidelijk… Toen we de parasol voor de eerste keer wilden openen lukte dat niet! We durfden ook niet teveel kracht te zetten. Snapten niet waarom de parasol niet open ging! Bleek de parasol aan de onderkant/binnenkant nog aan alle ‘armen’ helemaal vast te zitten waar niks van vermeld stond en wat ook niet (goed) te zien was. Na alle beschermingsmaterialen verwijderd te hebben ging deze parasol gelukkig open. Kortom: hele mooie parasol en dito voet, maar wel even wat gedoe voordat hij stond. Verder vonden wij het geheel ook wel erg duur!
Na enkele problemen buiten van der Garde om, werden deze door van der Garde goed opgelost. Mijn complimenten voor de klantenservice en collega's. Zit nog op enkele onderdelen te wachten maar heb vertrouwen dat dit ook goed komt. Aanrader.
Goede service na bestelling en alles keurig afgeleverd op het vakantiepark. Goede prijs.
Was niet in voorraad, maar toch na enkele dagen was de parasolvoet er toch. Duidelijke communicatie wbt het vervoer van de parasolvoet.
Goed geholpen bij uitzoeken en levering. Genoeg keuze en rust in de showroom. Het probleempje met de kussens werd prima en kosteloos opgelost.
Levertijd was van te voren goed ingeschat, communicatie rondom levering had duidelijk kunnen zijn maar dit ook doordat mail erover in mijn span was gekomen. Stoelen zitten erg fijn en zagen er uit zoals op de website. Stoelen hadden beter ingepakt kunnen worden. Nu bij de onderste stoel de dop onderop al afgeschaafd door transport. Prijs kwaliteit is echt goed.
Op een zeer correcte manier geholpen wbt omruilen van een artikel.
Snelle levering, goede prijzen/aanbiedingen, artikelen worden onbeschadigd geleverd (in tegenstelling tot dezelfde artikelen bij Wehkamp) En bij Van der Garde kreeg ik gratis kussentjes bij mijn Hartman Sophie stoelen! Heel blij mee!
Snel in de afhandeling van de aankoop!