Online besteld, snel netjes geleverd wat ik besteld had. Vriendelijke man die het kwam leveren, spullen achterom in de tuin gezet. De gratis kussentjes waren ze vergeten, vriendelijke telefoniste die gelijk bon aanmaakte heb ze zelf even opgehaald in het magazijn weer vriendelijke mensen was dus zo weer thuis! Heb een heerlijk tuinset!
Zowel in de winkel als bij het afhalen in het magazijn vriendelijk en goed geholpen. Tevens breed assortiment van kwalitatief goede tuinmeubelen in assortiment.
Een minpuntje de tuistoelen op 26 april gekocht zouden half mei geleverd worden. De tuinstoelen zijn 25 juni pas geleverd maar nu kunnen we gaan genieten van het mooie weer en de tuinstoelen om heerlijk in te relaxen. Bedankt alle personeel Van Der Garde tuinmeubelen Opheusden voor alle goede zorgen.
zie hierboven
Telefonisch de voorraad besproken en via mail een betaalverzoek ontvangen. Erg netjes, snel en ook snel geleverd.
Goede service en zeer meegaant
De set zou eind mei geleverd worden, maar had niets gehoord. Zelf contact gezocht telefonisch maar na 10 minuten wachten contact maar verbroken. Zelf naar de winkel gegaan en vanuit daar kreeg ik te horen dat het nog wel enige tijd (3 weken) zou duren want de tafel was er nog niet. Ok, wij wachten dan maat af. Ruim 2 weken later nog maar eens contact gezocht telefonisch, nog steeds maar geen gehoor. Mailtje gestuurd, na 2 werkdagen nog geen reactie..........'s Morgens om 10 uur was de telefoonlijn open en meteen gebeld . En ik kreeg iemand aan de lijn. En mijn beklag gedaan. En kreeg ik nog te horen dat ik nog enkele weken moest wachten want de stoelen waren er nog niet. Diezelfde dag kreeg ik ook nog een mailtje dat ze de zaak hadden uitgezocht en dat de complete set halverwege juli uit zouden leveren. Balen. 3 dagen later kreeg ik een bericht dat ik een datum uit kon kiezen voor de levering van de totale set.
Parasol gekocht via de website. Goede kwaliteit.
Mijn bestelling was keurig binnen de tijd geleverd . Bestelling goed verpakt. Geleverd en behulpzame chauffeur bij levering. In een woord prima
Snelle en nette reactie van Van der Garde ; de tuinkist voldoet geheel aan onze verwachtingen en de levering was zeer snel en keurig. De montage van de tuinkist viel erg mee en de kwaliteit is hoog. Heel prettige ervaring !
Geweldige service
Alles voldoet aan mijn verwachtingen. Keurig op tijd geleverd, en een zeer correcte chauffeur . Keurig alles op zijn plaats geleverd geheel volgens afspraak.
Goede website, informatief super, snelle levering en goede kwaliteit!
Er was ons beloofd dat onze zweefparasol binnen een week bezorgd zou worden. Echter pas na 2 telefoontjes werd er een datum ingepland. Deze mail komt 1 dag voor de bezorgdatum. Dit is wel erg kort, om te organiseren dat er iemand thuis is. Bij het bezorgen is de chauffeur onvriendelijk, en wil het contant geld niet aannemen. Echter staat op de bon ; betaling met pin of contant geld. Na veel praten en overleg neemt hij het geld aan, maar kan de 20€ tegoed niet terug geven. Anders zou hij de parasol weer mee nemen. Ik vind dit erg klantonvriendelijk, en geen goede service. Wij komen ook niet meer naar jullie, en zullen jullie zeker niet aanraden bij andere. Met vriendelijke groet, r de leeuw
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Dit is echter niet de bedoeling. Wij hebben uw bestelling aangemeld bij de externe vervoerder Van De Hoef Logistiek. Zij hebben het bij u geleverd. Echter nemen zijn sinds het begin van de coronapandemie geen contante betalingen meer aan, vandaar dat het eigenlijk niet contact betaald kan worden. Dat de chauffeur onvriendelijk is, is zeker niet de bedoeling. Dus hier zullen wij zeker een melding van maken! Ondanks alles hopen wij dat u veel plezier heeft van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
levering keurig op tijd
Nadat ik zelf belde, en geen contact kreeg heb ik een mail gestuurd. Hier heb ik opnieuw enige tijd op moeten wachten alvorens ik van u bericht kreeg. Ik kreeg ook toen pas te horen dat het product niet meer beschikbaar was en dat ik weer moest wachten. Gezien de situatie kon ik mij dit voorstellen, maar ik kreeg pas bericht hierover toen ik de mail had verstuurd. Hier is echt aandacht nodig. Client vriendelijk is het absoluut niet.
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Wegens de drukte zijn wij momenteel wat slechter bereikbaar. Onze excuses daarvoor. Wij doen ons uiterste best om iedereen op tijd te benaderen betreffende de leveringen, echter wegens de drukte kan dat wat langer duren. Dit is tevens ook niet de bedoeling, en ook daarvoor zouden we graag onze excuses voor aanbieden. Ondanks dat hopen we dat u veel plezier heeft van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Na.betaling via I/deal kwamen er mails dat we nog moesten betalen, dus mijn ervaring was niet geweldig! Na heen en weer mailen eindelijk na ruim 2 weken bestelling ontvangen
Ik had nadrukkelijk aangegeven dat ik er op een maandag en dinsdag niet zou zijn mbt een eventuele levering. Ik hoor lange tijd niets. Ik vraag waar mijn bestelling blijft? Komt er opeens de volgende dag een chauffeur langs. Aldus de planner. Dit terwijl ik er op die dag niet eens zou zijn. Dus komt er een chauffeur langs op dinsdag en zet de dure parasol plus voet gewoon in de voortuin. Ik wist dat natuurlijk niet. Ik krijg een nieuwe lever afsprak en als ik dan eindelijk thuis kom blijken de spullen gewoon een paar dagen op de stoep te hebben gestaan. Dat is ******.
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Mijn excuses daarvoor. De vervoerder waarbij wij hem hebben aangemeld, mag helaas pas in de tuin neergezet worden als er toestemming is gegeven. Hier zullen we zeker werk van maken! Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Zie hierboven
Tuinset en beschermhoezen heel goed. De meubels zitten prima, de hoezen zijn goed waterafstotend. We wachten nu nog op de tafel. De levering heeft vertraging opgelopen. Corona effect?
Uitstekende kwaliteit, goede prijs en goede levering.
Loungeset afdekhoes scheurde spontaan na 14 mnd. Ondanks de garantieperiode was afgelopen, toch een nieuwe toegestuurd gekregen.