Online bestellen ging prima!
Alles prima, op tijd geleverd en netjes verpakt!
Prachtige stoelen, makkelijk in onderhoud en supersnelle levering
De bestelling was snel en goed geleverd
Via de webshop 2 tuinstoelen (Jasmine) besteld welke ik via Instagram bij iemand had gezien. Bestellen gaat makkelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden. De levertijd was wel wat lang. De stoelen waren helaas niet op voorraad.
Groot assortiment , snelle levering
Het was wel een beetje chaotisch met de afhandeling. Bezorgafspraak gemaakt en vervolgens vanuit het hoofdkantoor te horen gekregen dat de levering weken vertraagd is. Uiteindelijk toch goedgekomen.
wordt vriendelijk geholpen, en afspraak is afspraak
Wederom zeer fijn geholpen door uw medewerkers en zeer tevreden met onze aankoop ! Daar komen we graag voor uit Soest naar Duiven toe !
Perfecte winkel, ruime keuze!!!
Perfect geregeld. Prima materiaal. Snelle service.
Goed en zeer netjes geleverd onze nieuwe tuinset.
De tuintafel werd veel eerder geleverd dan bij de bestelling werd aangegeven. Er werd nog een extra bericht gestuurd vooraf wanneer de tafel geleverd zou worden. Gewoon goed geregeld.
Fantastisch die parasolvoet. Ben er zeer blij mee.
We hebben onze set in mei meegenomen en deze week uitgepakt en zagen tot onze schrik dat 1 stoelpoot helemaal scheef was vastgelast waardoor hij heel wankel staat dus niet bruikbaar is We zouden deze stoel graag om willen ruilen voor een goed exemplaar als we in oktober weer in Nederland zijn. Graag uw reactie Mevr. Blokzijl Appingedam
Positief; snelle levertijd, parasol, parasolvoet (40kg) en beschermhoes goed verpakt en goederen afgeleverd door een héél aardige bezorger.
xx
De bestelling kwam snel, tevreden over de bestelde producten en prettig transportbedrijf
Goede uitleg over de producten en ze doen goed hun best het juiste product te zoeken wat aansluit bij mijn wensen.
goed product en goede communicatie
Grote maten in beschermhoezen van goede kwaliteit.
Goede service,klantvriendelijk Komen afspraken na.
kleur tuinmeubel op site komt overeen met de werkelijk kleur.