Eerst een goed advies gehad, en toen bestelt.
Prima, ik heb een mooie zweefparasol gekocht. De informatie op de site was duidelijk en overzichtelijk. Nog even de parasol in het echt bekeken in de winkel in Apeldoorn. Het enige minpuntje, ik kreeg van de bezorgdienst geen datum/tijd door en ze stonden dus onverwachts op de stoep.
Netjes geholpen, ook op alternatieven gewezen, snelle afhandeling en levering. Kortom zeer tevreden!
VRIENDELIJK EN BEHULPZAAM PERSONEEL
Zeer prettig ervaren. Verkoper vriendelijk en duidelijk over het product.
Alles volgens afspraak geleverd zeer netjes en zeker de eerste keuze als we weer wat benodigd zijn. Klanten contact via telefoon is bijna niet mogelijk maar via de andere mogelijkheden zeer snel reactie.
In de winkel een setje samengesteld, Hartmann stoelen en Keter strek metaal tafel. Goede prijs. Snelle levering, wij hadden geen haast. Tafel zat een deukje in. Keuze tussen korting of omruilen. Omruilen ging snel. Alleen transporteur wist niet van retour, maar werd ter plekke a la minute opgelost.
Uitstekende service, snelle levering prima product
een goede ervaring
Snelle levering
Vooropgesteld ben ik blij met mijn bestelde stoelen. Echter de levering liet wat te wensen over. Nadat we lang niets hoorden zelf contact opgenomen, toen bleek dat de stoelen nog niet geleverd waren omdat ze nog niet betaald waren, echter de jongeman die ons had geholpen in de showroom had ons verteld dat dit bij aflevering diende te gebeuren. Jammer dat personeel dit adviseerde en het zo onnodig lang duurde. Want nadat we hadden betaald hadden we de stoelen in no time keurig in huis.
Goede kwaliteit
Zowel advies, ontvangst en bezorging niet te evenaren
Goede ervaring
Prima tuinmeubelen en goed bezorgd.
Goed advies, alle afspraken nagekomen
Duidelijke informatie en goede en snelle levering.
Ik heb geen aanvullende opmerkingen
Zeer goed en bekwaam personeel vriendelijkheid een dikke 10
De bestelling was netjed binnen de tijd. Toen ik aangaf dat er 1 stoel was beschadigd werd er meteen gehandeld om deze te ruilen, toen deze stoel 1 pootdopje miste werd hij gelijk opgestuurd. Hartstikke top!
Vanwege corona rustig kunnen rondkijken en de verkoopster was op de achtergrond aanwezig om desgewenst advies te geven
mooie zaak