met de pers0on die ik nodig had heb ik goed zaken kunnen doen. voordat ik hem aan de telefoon had is een crime. 6 a 6 wachtende in de rij.
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Helaas wegens de drukte zijn onze wachttijden aan de telefoon langer dan dat u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
2tuinstoelen besteld. Bleken niet meer leverbaar. Goed geadviseerd over alternatief. Snelle levering. Zeer tevreden met verstelbare tuinstoelen van Kettler.
Mijn ervaring is zeer goed met van de Garde Opheusden.
Heel goed geholpen
Snelle reactie op e-mail vragen.
De dingen die ik bestel had was heel snel binnen. Super.
Leuke zaak, goede levering, enthousiast personeel, heel veel keus en overzichtelijke showroom.
Parasol gekocht met voet, thuisbezorgd. Echter na het uitpakken bleek de voet beschadigd .contact opgenomen en perfect opgelost . Zeer goed bedrijf !!
Nein
Werd op tijd geleverd. Tuinparasol was compleet, geen schade. Montage duidelijk.
Ik kan alleen maar zeggen dat ik het een fantastisch bedrijf vind. Gratis levering en de tuinstoelen op het balkon zetten ( de meeste bedrijven rekenen bezorgkosten en leveren tot de centrale ingangsdeur en dan mag je zelf zien hoe je jouw spullen in de lift en op z'n plek krijgt). Dikke duim voor jullie.
Ik heb twee keer een parasolvoet besteld, beide keren betrouwbaar, snel en netjes bezorgd. Ze hebben het zelfs meteen op het balkon neergezet omdat het zo zwaar was. Parasolvoet is prima kwaliteit, heel stevig en houdt de parasol goed vast. De wielen zijn ook handig voor het verplaatsen ervan. Al met al hele goede ervaring met dit bedrijf.
Alleen maar positief.
Ondanks dat wij de keuze heel moeilijk vonden namen de verkopers alle tijd voor ons.
Tuinset besteld. Er was bekend dat deze later geleverd zou worden. In de tussentijd de prijs verlaagd en dit werd prima opgelost. Wij zijn blij met onze aankoop.
zie hierboven
Klantvriendelijk personeel en zeer fijne communicatie.
Conform afspraak.
We hebben hier een hangstoel gekocht. We zijn zeer tevreden over de aankoop en de service. Het pakket werd netjes tot achter het huis thuisbezorgd zonder extra kosten. Toen bleek dat er een verkeerde hoes bij geleverd was, was 1 telefoontje voldoende, we kunnen u de goeie opsturen, of u mag hem vandaag ook komen omruilen. Vanwege de verwachtte regen hebben we voor dat laatste gekozen.
Vakkundig geadviseerd. Keurig en snel geleverd.
Snelven netjes!!
Goede service, goed product, vriendelijke mensen
Ze konden mijn stoelen eerder bezorgen,de tafel was nog niet binnen
Zeer snelle levering en de juiste stoelen die we zochten.
In de winkel fijn geholpen. Van te voren wisten we wat de levertijd was en dat is nagekomen. Het akkoord gaan op de bezorgdag was super simpel en werkt perfect. Chauffeurs waren er in het aangegeven tijdslot en brachten onze spullen op de juiste plek. Kortom, goede en fijne service!