In filiaal Apeldoorn werd ik uitstekend geholpen. Nemen de tijd voor je en denken vooral mee. Parasol en later nog een parasolvoet gekocht! De parasolvoet wilde ik toch retourneren en in de winkel aangegeven deze zelf niet te kunnen tillen. Geen probleem hebben hem opgehaald! Bedankt Ellen
Vriendelijke behandeling en deskundig advies
Probleem bij parasol voeten. Luisterend oor en advies. Probleem deels opgelost. Coulance door korting
Goede service, niets is teveel gevraagd, prima prijs, prettig geholpen, zowel in de winkel als het telefonisch contact!!
Hadden 4 showroomstoelen afgenomen omdat er nog maar 1 nieuwe leverbaar was. Zat echter een verschil in de constructieve uitvoering van 4 showroom stoelen en de nieuwe tuinstoel. (Van hetzelfde merk/model) Uiteindelijk bleken er toch nog nieuwe stoelen binnen te zijn gekomen. De showroom stoelen mochten we daarna alsnog omruilen voor nieuwe stoelen zodat ze allen hetzelfde zijn. Top service!
nu garantiereactie afwachten
Verbazend snel geleverd! Bijna binnen 24 uur!
Wij hebben onze tuinset in het najaar van 2020 besteld en daarbij de afspraak gemaakt dat deze begin april geleverd zou worden. We ontvingen in februari bericht dat de bestelling vertraagd was en pas eind april/begin mei zou binnenkomen. Vervolgens hebben wij 4 keer zélf contact op moeten nemen om elke keer te horen dat er nog meer vertraging was. De tuinset is uiteindelijk pas op 1 juli geleverd en moesten we ook nog zelf in elkaar zetten (was vermeld op order, maar is nooit actief met ons gecommuniceerd). Een excuus of handreiking in de vorm van bv. een korting of monteren loungeset was op z'n plek geweest.
Duidelijke communicatie. Bezorging mooi op tijd. Vriendelijk personeel.
Niet afwachten tot de klant zelf belt.
Zeer snelle levering en mooi dat de leverancier van te voren even een telefoontje doen. Wellicht wel handig als dit 24h van tevoren gebeurt ipv op de dag zelf.
Erg snelle levering! De dag dat ze eigenlijk wouden komen voor de bank te leveren kon ik niet we hebben gelijk een nieuwe afspraak gemaakt en dit is allemaal goed verlopen. Artikel is ook helemaal top!
goede service ,
Bestelde stoelen binnen de afgesproken tijd netjes geleverd
Goede info levering 2medewekers van vrachtauto mag je trots op zijn
op website ruime keus
Snel en vriendelijk geholpen. Helaas 3 van de 6 stoelen beschadigd.
Beschermhoes voor de tuinmeubelen besteld. Alles naar tevredenheid!
Wij hadden half maart onze loungeset aangeschaft en deze zou eind april geleverd worden. Helaas verliep dit iets anders en is de loungeset begin juli geleverd. Ellen van de klantenservice stond ons altijd vriendelijk, behulpzaam en snel te woord. Jammer van de late levering, verder een hele goede service.
De bestelling is kwijt geraakt bij de verzending. Zonder aarzeling is er onmiddellijk een nieuw pakket verstuurd.
Stoelen zitten goed en zien er mooi uit
Pas nadat we gebeld hebben kwamen we erachter dat er nog een aantal dingen nageleverd worden. Hier hebben we geen mail of ander contact over gehad. Dat is wel jammer
Goed en leuk geholpen en nette aflevering
Supersnel geregeld en bezorgd!