Heel positief!

Hele prettige ervaring vanaf het gesprek, met duidelijke uitleg, met verkoper Peter Doornenbal tot de aflevering bij ons thuis door 2 vriendelijke bezorgers die zelfs de tuintafel voor ons in elkaar gezet hebben!

• Nazorg en garantie

Men heeft zich uitstekend aan de gemaakte afspraken gehouden!

Mijn ervaringen zijn zeer goed

goed en betrouwbaar bedrijf

Jammer vond ik dat er niet werd geantwoord op de E-mail die ik had verstuurd daarna per telefoon contact waarop ik zou worden terug gebeld helaas gebeurde dat ook niet. Nog maar eens gebeld het zou nog twee weken duren voor de tuinset geleverd zou worden maar dat werden drie weken. Daarna heb ik nog een kussen opberg box besteld en een tuinset hoes deze werden heel snel bezorgt.

• Nazorg en garantie N.v.t.

zeer snelle en goede levering van nieuwe onderdelen

het was een teleurstelling dat onderdelen van de tafel niet heel aankwamen. Na telefonisch contact en mail een zeer snelle en correcte afhandeling. Nieuwe onderdelen waren er binnen een paar dagen.

Uitstekend.

Uitstekend.

• Nazorg en garantie N.v.t.

Mooie parasol en voet, beschadigingsprobleem snel en adequaat opgelost!

Mooie parasol met zwarer voet. De voet bleek beschadigd maar goede service en nazorg, vervangende voet sneller dan verwacht geleverd.

• Nazorg en garantie

Goede sortering en snelle levering

Wij zijn naar de winkel gegaan en door de grote sortering aan tuinmeubelen konden we goed een keuze maken. De gekozen stoelen werden een dag na betaling geleverd.

• Gekocht via: Showroom Duiven
  • Nazorg en garantie N.v.t.

Prima levering en een heel goed advies.

Plezierig en kundig advies in de showroom en levering zoals beloofd.

Snel en correct geleverd

• Gekocht via: Webshop
  • Bereikbaarheid (tel./e-mail/chat) N.v.t.

Klantvriendelijk

Helaas is de levertijd ruim overschreden. De oorzaak lag niet Van der Garde. Regelmatig op hoogte gebracht van de verwachte levering. Als tegemoetkoming gecompenseerd voor de wachttijd. Bedankt meneer Van Zetten.

Matige ervaring

Had parasolhoes besteld en kreeg een tuinstelhoes geleverd. Na een telefoontje bleek dat mijn bestelling verwisseld was met een andere. Ik kreeg wel direct daarop de bestelde parasolhoes geleverd. Parasolhoes voldoet verder prima.

Teleurstellend

Lange levertijd, die ook nog eens niet gehaald wordt en steeds weer verder uitloopt. Tijdens totale traject geen enkele proactieve reacties van vd Garde over leveringsproblemen en acties.

• Nazorg en garantie N.v.t.

Levertijd niet volgens afspraak en geen terugkoppeling hier over.

Levertijd niet volgens afspraak en geen terugkoppeling hier over. Ook niet na dat ze ons in de winkel beloofde terug te bellen. Wij wachten dus nog steeds op onze tafel.

• Nazorg en garantie

Alles tot de aan de levering

Waren uur eerder dan afgesproken daardoor moesten wij eerder van het werk naar huis. Levering is letterlijk tot aan de voordeur en niet tot in de tuin. Gaan weg en laten je met alle verpakkingsmateriaal zitten. Al met al een slecht eind aan een hoopvol begin.

Geen voldoende uitleg

Wij hebben lang op onze spullen moeten wachten, terwijl deze al wel binnen waren. Na een boos telefoontje van ons toch levering binnen een paar dagen. Bij aankoop te horen gekregen dat we zelf 4 boutjes moesten plaatsen om de parasol te monteren. Parasol bestond uit meer dan 20 onderdelen en de bouten die door de voet moesten waren te lang zodat deze ons nieuwe terras zou beschadigen. Bouten zelf korter geslepen zodat ze niet onder de onderkant van de voet uitkwamen. Dit is uiteraard slordig, en lijkt mij niet de juiste werkwijze.

Latere levering zonder bericht

Ik wist dat er later geleverd werd bij bestelling. Pas na paar weken na die verwachte datum bedacht ik me dat ik nog wat geleverd moet krijgen. Het was netjes geweest als er bij wijziging een bericht van gestuurd. Een reactie liet even op zich wachten na contactformulier. De nieuwe datum doe ik kreeg is wel nagekomen.

• Nazorg en garantie N.v.t.

Moeizame communicatie en niet meedenkend met de bestelling.

Had 5 parasols besteld... zoals ik al 2 maal eerder gedaan heb. De verrijdbare voeten waren niet leverbaar dus een andere parasol voet er bij besteld. Kleur parasol was niet leverbaar.. dus na een mail die ik zelf moest sturen wanneer de bestelling zou komen, maar aan gegeven dat ik een andere kleur ook ok vond. Uiteindelijk bestelling ontvangen, maar bleek dat de parasol voeten niet voor mijn bestelde parasols waren maar voor zweef parasols ( die ik niet besteld had, en wat ook niet duidelijk op de website stond). Het zou dus fijn zijn als jullie bij bestellingen een wat meer pro actieve houding hebben, om een bestelling logisch te bekijken of één en ander overeenkomt met elkaar. Retourneren en terug betalen bedrag werd wel netjes en snel af gehandeld.

• Nazorg en garantie

Waardeloos heb mijn tuin set nog steeds niet ontvangen

Mijn ervaring is heel slecht wacht al vanaf april op mijn tuinset nog steeds niets van uw vervoerder gehoord!!!!!!!

Zeer slecht

Met de Pinksteren 12 kussen besteld voor ons lounch set. Zou ongeveer 2 weken duren voordat ze geleverd zouden. Na ruim 4 weken maar eens gebeld waar de kussens bleven. Er moesten toen nog een paar rugkussens binnen komen. Vervolgens kreeg ik op 21 juni een email met daarin een betaal link. Daarin stond zodra ik de kussens betaald had ze direct verstuurd zouden worden. Na 5 dagen nog niets binnen. Vervolgens weer gebeld nu was er helemaal niets op voorraad. Ze zouden opnieuw tussen de 2va 3 weken geleverd worden. Tot op heden nog steeds geen kussens.....

• Aflevering
  • Kwaliteit producten N.v.t.

teleurstellend

Mooie artikelen, goede prijsstelling en zag er goed uit. In april een bestelling geplaatst voor een lounge set. Deze was niet op voorraad maar onderweg en zou midden juni binnen zijn. Dus mooi aan het begin van de zomer. Eind juni maar eens gebeld want ik had nog niets gehoord. Bleek dat alles al wel binnen was behalve de tafel. Deze zou in september komen. Wat als ik niet gebeld had? had ik dan pas in september gehoord dat alles compleet was....:( Nu heb ik een set zonder tafel. Financieel is het opgelost...er is een bedrag afgehaald voor de tafel. Maar om nou te zeggen dat ik met veel plezier geniet van m'n loungeset....

• Aflevering N.v.t.
  • Nazorg en garantie N.v.t.

Goede service, maar ongekwalificeerde opmerkingen.

De service mbt het omwisselen van de slechte producten was goed. Wat mij tegen de borst stootte was een ongekwalificeerde opmerking van iemand, die niet begrepen heeft wat prijs kwaliteitsverhouding inhoud. Ik hoef bij tuinstoelen, die meer als € 500 per stuk kosten geen schade te accepteren.

• Gekocht via: Showroom Duiven
  • Nazorg en garantie

Goed genoteerd en afgeleverd.

Goede voorlichting bij koop parasol en bijpassende voet. Conform afspraak afgeleverd en gemonteerd.

slecht

Een tuintafel in maart besteld, met levertijd begin juni. Half juni eens navraag gedaan. Nog niet ontvangen. Eind juni nog eens navraag gedaan. Toevallig 's morgens binnengekomen. Zou verstuurd worden. Na één week bericht dat ik eerst moet betalen. Tuintafel wordt vervolgens pas een week na ontvangst betaling afgeleverd en dan ook nog eens op het verkeerde adres. We waren namelijk intussen verhuisd en hadden dat ook duidelijk doorgegeven.

• Gekocht via: Webshop
  • Bereikbaarheid (tel./e-mail/chat) N.v.t.
  • Aflevering N.v.t.

Fijne communicatie

Ik heb wel iets langer op mijn tuinset moeten wachten dan gepland, wanneer ik tussendoor navraag ging doen over mijn leveringstatus kreeg ik ook vrijwel direct antwoord. Ze komen in ieder geval hun afspraken na en ben super blij met mijn tuinset.

• Nazorg en garantie N.v.t.

Fijne en zeer goede levering van een mooi produck

Alles zeer vlot en goed verlopen, een klasse tafel voor een stevige prijs, maar ja dan heb je ook wat!

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden