Door mijn eigen fout niet het juiste artikel bezorgt. Door van der Garde keurig hersteld. Produkt opgehaald en door het juiste vervangen. Alles tijdig geregeld.

Redelijk

Het bestelde artikel was wel weken later dan was afgesproken. Ik had daar wel graag informatie over willen krijgen, dat het heel veel langer zou duren dan de bedoeling was.Nu heb ik zelf moeten informeren waarom het artikel niet op tijd geleverd werd. De bestelling is later wel keurig afgeleverd.

• Gekocht via: Showroom Duiven
  • Nazorg en garantie N.v.t.

Levering geheel volgens afspraak op tijd en compleet geleverd. Geen enkel minpunt in de kwaliteit en uitvoering van de materialen. V.d. Garde tuinmeubelen is als leverancier via de webwinkel een echte aanrader !

hopeloos

de eerste keer prima nu HOPELOOS nog niets gehad van wat ik besteld heb

• Levertijd N.v.t.
  • Aflevering
  • Kwaliteit producten N.v.t.
  • Nazorg en garantie N.v.t.

Op Van der Garde tuinmeubelen is niets op aan te merken.

Ik had voordat ik op de website de tuinset bestelde, telefonisch contact gehad of en wanneer tuinset leverbaar was. Ze gaven aan dat het nog voor het einde van maand juni zou zijn. Eea besteld via de website echter kreeg ik ongeveer een week later een mailtje dat de tafel ws pas eind juli leverbaar was. Gebeld (ze zijn wel slecht telefonisch bereikbaar) en een andere tafel was wel leverbaar en die is samen met de stoelen afgeleverd. De tafel is niet van het merk Hartman maar ziet er goed uit. Echter de stoelen vielen tegen. Ondanks dat ze van het merk Hartman zijn had ik toch wel een betere kwaliteit verwacht. Zeker met het verzetten van de rugleuning. Dit verloopt zeker niet soepel. Lijkt een goedkoop mechanisme te zijn en niet Hartman waardig.

• Nazorg en garantie N.v.t.

Erg mooie loungeset, snel geleverd

Op vrijdagavond een mooie loungeset + loungestoel Calgary besteld. Een aanrader. Degelijk en netjes verpakt en gemakkelijk te monteren (hoekstukken koppelen, tafelpoten monteren, armleuning monteren) Op maandagmiddag gebeld door Van der Garde dat de bestelling op donderdagochtend zou worden geleverd. Ergens is iets misgegaan met de planning want we kregen ook een mail van TSN (vervoerder) om een afspraak te maken (maar we hadden al mail van Van der Garde). Uiteindelijk op donderdag geen bestelling ontvangen. Na telefonisch contact met TSN is probleem netjes opgelost en de set op de dinsdag erna afgeleverd zonder extra kosten. Hulde voor de TSN planner en vriendelijke en nette chauffeurs. Let op dat je voor levering op een bepaald dagdeel een toeslag van EUR 7 betaalt, indien je geen dagdeel kiest zijn er geen extra kosten. Eén dag voor aflevering informeert TSN het tijdsblok voor aflevering.

Correcte, maar vertraagde aflevering

Na veel contacten betreffende de vertraging in de levering is uiteindelijk vorige week, volgens afspraak, mijn tuinset geleverd. De bezorgers kwamen op tijd aan, en hebben, tegen de afgesproken vergoeding van Euro 15, de stoelen en tafel uitgepakt en ook het verpakkingsmateriaal retour genomen. Ik was in de veronderstelling dat zij ook de tuintafel in elkaar zouden zetten, maar dat was niet het geval en ik heb dit zelf moeten doen. Geen beschadigingen dus uiteindelijk, na de lange vertraging in de levering, is alles goed gekomen.

• Nazorg en garantie

In één woord: "uitstekend"

ivm onjuiste parasolvoet omgeruild; in de winkel reeds het teveel betaalde terug ontvangen. Bestelling per webshop; omgeruild via de winkel in Apeldoorn

• Nazorg en garantie

Tête-a-tête bankje Felix op zich oké, montage lukt niet.

Wij zijn tevreden over aflevering, verpakking, materiaal. Echter ontbreekt het mijn man en mij (beiden zeventigers) aan kracht om de rugleuning en zitting aan te spannen en met de bijgeleverde schroeven aan het frame te bevestigen. Natuurlijk moet de "webbing" strak komen te staan, maar dat gaat zo moeilijk en vereist voor ons zoveel inspanning dat we het niet voor elkaar krijgen. Zeer jammer want nu kunnen we het bankje niet gaan gebruiken en een oplossing is voor ons tot nu toe niet voorhanden.....

Geweldig goed geregeld

Wij zijn zeer tevreden en bevelen jullie dan ook aan bij onze vrienden en kenissen

Goede service, snelle levering

Snel mail contact, snelle levering en goede kwaliteit !

• Nazorg en garantie N.v.t.

Van der Garde gaat voor 100% tevredenheid.

Misschien ben ik niet de meest makkelijke klant, maar van der Garde is pas tevreden als de klant 100% tevreden is. Wij kunnen nu ook intens genieten van onze tuinmeubelen.

Supersnelle levering

Hebben maandag stoelen besteld. En woensdagochtend vroeg al geleverd. Netjes verpakt. Top. Zijn er super blij mee.

vlotte bestelling en levering

Top service

Correcte deellevering.

Goed product tot nu toe

Snel geleverd.

goed product

voldoet aan verwachting

Prima 4 persoons tuintafel

Mooie stevige 4 persoons tuintafel. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle levering. Blij mee.

lichtelijk tot zeer teleurstellend

In maart een tuinset gekocht mat als leverdatum mei. Tafel was aanwezig, zou gereserveerd worden en tegelijk met de stoelen geleverd worden daar deze later zouden later komen. Half mei zelf (bij vertraging zouden we ingelicht worden door vd Garde, artikel 8 van de voorwaarden) gebeld hoe het er voor stond met de levering daar van artikel 8 na nageleefd werd. Dame aan de lijn zou geleverd worden eind mei. Begin juni niets vernomen omtrent levering, zelf maar weer gebeld. na lang wachten (30 Minuten voor ik iemand aan de lijn kreeg) uiteindelijk een dame aan de lijn die vertelde geen zicht te hebben op levering. Doorverbonden. Weer alles uit moeten leggen. Mededeling levering eind juni. Stoelen waren net binnen 2 juli geleverd). echter wat schets mijn verbazing, geen tafel die gereserveerd stond. wordt geleverd in augustus. Hoe kan een gereserveerde tafel verkocht worden aan een ander? Vreemde gewaarwording. Hoe kan het zijn dat ik zelf overal achter aan moet terwijl vd Garde een verplichting heeft mij in te licht (staat in een eerder genoemd artikel van de voorwaarden). Ik heb niet gemerkt dat er vanuit van de Garde enige coulance is voor de klant. Ik heb het idee gekregen verkocht is maar verkocht. Na 1 uur heb ik de hoorn op de haak kunnen leggen nadat we overeengekomen waren dat er dan tijdelijk dan maar een leentafel geplaatst zou worden. Al met al leverde het bij ons veel ongenoegen en woede op zonder enige compensatie. Alles lag aan de boor in het suezkanaal en daar moeten we het dan maar mee doen.

Gewoon goed

goede kwaliteit en service

• Nazorg en garantie N.v.t.

Fijn geholpen in de winkel. Levering is ook vlot gelopen.

• Gekocht via: Showroom Duiven
  • Nazorg en garantie N.v.t.

Ondanks dat onze tuinstoelen in het schip dat vast zat op het Suezkanaal, hebben ze er toch voor gezorgd voor een nieuwe bestelling en hebben wij het toch zo snel mogelijk mogen ontvangen. Afgeleverd en keurig netjes door twee zeer vriendelijke jongens. Top.

• Nazorg en garantie

Goede kwaliteit zweefparasol met granieten voet. Levering perfect : werd meteen in de tuin neer gezet door vervoersbedrijf. Voet weegt 90 kg

Helemaal goed

Goede informatie mbt de levering en tijd afspraak

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden