Mooi bedrijf. De meubels ( loungebank, dining set, hang eistoel) zijn prachtig. Zitten geweldig een aanwinst voor de onze tuin.

• Gekocht via: Showroom Duiven

Van der Garde doet , wat hij beloofd!

We hebben onlangs een 1 e aankoop gedaan bij van der Garde. Vond het best wel spannend om een tuinset ongezien te kopen. Maar alles was correct , vriendelijk personeel, en snelle levering . We kunnen vd Garde met een gerust hart bij u aanbevelen.

• Gekocht via: Webshop

Goede service en Snelle levering.

Vriendelijke mensen en goede uitleg in Opheusden. Parasol is veel sneller geleverd dan was verwacht. Goede handleiding voor het in elkaar zetten. Ben erg tevreden parasol staat prachtig in de tuin te pronken met zijn voet ingegraven in de grond. Dus geen onhandig groot stuk steen wat altijd in de weg zit.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Mooie producten maar heel slecht verpakt

Bij aflevering van een prachtig keramiek tafelblad was de doos helemaal opengescheurd. Heel slecht verpakt. Lijkt ons dat zo’n blad in een houten bekisting moet worden afgeleverd. Aangezien wij deze tafel ook nog moeten transporteren naar Spanje (wat we aangegeven hebben bij aankoop) hebben wij hem moeten laten bekisten.

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Fijn geholpen

We zijn fijn geholpen met de aanschaf van een buitentafel met stoelen. Er is veel kennis over de producten. De stoelen zitten heerlijk! Het ligbed is fijn.

Goed geholpen, snelle levering

Goed geholpen, snelle levering

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Top service

Top service

Toppertje

Gezocht, snel gevonden, snel besteld, snel betaald, snel bezorgd en snel gebruikt! Precies zoals je hoopt dat zou gaan!

• Gekocht via: Webshop

prima als omschreven en afgesproken

Super mooi

Wij hebben een hele mooie zweefarasol gekocht metbhoutlook en deze is net echt. Echt een aanrader

Gunstig geprijsd zonnescherm.

Na zoeken was het zonnescherm van mijn keuze hier het goedkoopst.

Prima.

Zeer mooi en een goede aankoop .

Goed product

Heel tevreden

Prima afhandeling

Correcte levering en gunstige prijs. Alleen bij de transporteur liep het even mis, maar dat werd snel goedgemaakt. Ook bijzonder dat de stoeltjes van Kettler net iets anders zitten dan die we al hadden van hetzelfde type (?).

Tea@Tea Bankje

We hadden Tea@Tea bankje maar de stoelen zaten scheef . Mochten het gelijk ruilen en het was opgelost .

• Gekocht via: Webshop

Degelijke materialen, service conform afspraak

Een terrasoverkapping besteld, typemet lamellen, model Advance. Prima kwaliteit, zelf in elkaar te zetten zoals beschreven. Netjes conform afspraken geleverd, ook de transporteur (en hun medewerkers!) doet het goed, fijne service. Simpel gezegd: niks te klagen geheel tevreden.

• Gekocht via: Webshop

Goed geholpen door het personeel

• Gekocht via: Showroom Duiven

Van bestellen website tot aan levering prima in orde. Zelf in elkaar maken, goed te doen, duidelijke beschrijving

• Gekocht via: Webshop

Mooi product, prima prijs, fijn geholpen

Zelfs voor een bijzettafel wordt de aandacht genomen en zijn we fijn geholpen. Daarom staat er bij ons nu een mooie set van twee!

super !

goed advies, prachtige tuinset, goede prijs-kwaliteitverhouding, geweldige service

Nette en keurige zaak

Goed geholpen, en het bestelde keurig en zoals afgesproken geleverd! Ga vooral zo door!

Prima hoes

Op tijd en volgens afspraak bezorgd. Hoes voldoet prima

Alles naar wens verlopen

Prima kwaliteit van de parasol (doorsnede 3 m.). UV veilig. Wel aan de zware kant. Alles werkt naar behoren. Op tijd geleverd. Laat de zon maar weer terug komen!

Super goed geholpen

Zeer blij met service en aflevering van mijn tuinset.

Moeilijke handleiding voetparasol

Het installeren van de voetparasol was lastig door slechte handleiding. Bovendien zijn de gaten onder parasol te groot want ik heb montagekit moeten gebruiken en dat is volgens mij niet nodig.

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden