excellent product. Waterdichte hoes en goed passend

waterdichte hoezen gekocht voor een hoekbank en stoelen.. perfecte pasvorm en waterdicht. Wij wijn echt tevreden!

• Gekocht via: Webshop

Prima hoes en snelle levering

• Gekocht via: Webshop

Balkonset uitgezocht op internet. Was niet direct te leveren. Levertijd klopte. Tussendoor wat vragen gehad en die zijn tot tevredenheid beantwoord.

• Gekocht via: Showroom Duiven

Perfecte levering

Heel goede sevice!!

Iets anders ontvangen dan wat ik besteld had, de volgende dag was het al omgeruild voor het juiste! Dus zeer snelle prima service!

Goed en klantvriendelijk

Zeer goede ervaring

• Gekocht via: Showroom Duiven

Bij het magazijn wordt je uitstekend geholpen

Speciaal naar het magazijn gereden om een parasol op te halen.

• Gekocht via: Webshop

Goede kwaliteit en adequate service

Prima parasol platinum. Werkt erg eenvoudig en is van stevige kwaliteit. Wij kregen eerst de verkeerde wieltjes bij de parasolvoet geleverd. Na een berichtje hierover aanVan der Garden ontvingen we na 2 dagen de juiste wielen. De 90 kg zware parasolvoet is met deze wieltjes erg eenvoudig te verplaatsen. Wij zijn zeer tevreden over onze parasol en de service van Van der Garden. Klasse!

Prima en goede kwaliteit en service

Prima en goede kwaliteit en service

keurig

Parasol met voet gekocht. Keurig behandeld, vlotte service. bij ophalen in magazijn bleek verkeerd model parasol aangegeven te zijn, was geen probleem ter plaatse vlot en netjes gecorrigeerd.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Vriendelijk en snel geholpen maar een omruilen van parasolvoet €35.- kost vind ik we erg veel

Prima!!!!

Betrouwbaar, en fantastisch familiebedrijf

Erg tevreden over van de Garde tuinmeubelen een prachtig familiebedrijf, Wat uitgegroeid is tot een bedrijf met een enorme keuze aan tuinmeubelen en artikelen. Is iets niet duidelijk of zijn er vragen, het team staat voor je klaar. Kortom, een bedrijf om aan te bevelen!

• Gekocht via: Webshop

Snelle levering, kwaliteit valt tegen

Parasol en voet besteld. Zeer tevreden over de levering, snelle en duidelijke service. Kwaliteit voet is goed, maar die van de parasol valt tegen, zeker voor de prijs die ik heb betaald. Vrij gammel ding, dunne stok, staat niet stabiel in de aanbevolen voet.

• Gekocht via: Webshop

Prima tafel, maar instructies zijn matig en bouten mogen robuster

Bestelling en levering zijn uitstekend. Tafelblad en onderdelen zijn goed verpakt. Bijgeleverde instructie vind ik matigen de bijgeleverde bouten om de tafel in elkaar te zetten moeten wat mij betreft robuuster en met een betere gedraaide schroefdraad. Nu is het allemaal te minimalistisch.

• Gekocht via: Webshop

Mooi tuinset voor nette prijs

We zijn blij met onze nieuwe tuinset. We zitten met meer plezier buiten.

• Gekocht via: Webshop

snel geleverd en een mooie set

• Gekocht via: Webshop

Mooi aanbod aan meubelen...top!

Fijne winkel Hebben prachtige feutuils gekocht.

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Prettige ervaring met vd Garde

Laatst mooie set gekocht in Opheusden.Geweldige uitleg en prettig behandeld.Goeie deal afgesloten en snelle levering.Heel erg tevreden.

Prima geregeld

Artikel bestelt na 2 dagen bezorgd was niet op tijd voor de volgend dag om te bezorgen En was naar wens niks mis mee.

Gewoon perfect

Ik had een waas op mijn nieuwe tuintafel. Na contact met de klantenservice kreeg ik meteen een middel opgestuurd om dit te verhelpen. Super service! De waas is helemaal verdwenen en ik ben erg tevreden met de snelle en vriendelijke hulp. Echt top geregeld!

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Wacht al 5 dagen op levering

Ik wacht nu al 5 dagen op een levering van 2 tuinstoelen. In totaal nu 5 x gebeld. Wordt vriendelijk te woord gestaan. Wordt gemeld dat de levering zou plaats vinden tussen 12.00 en 15.00. NIETS ONTVANGEN. Wederom gebeld op dag 5 en ze zouden het uitzoeken en mij daarna terugbellen. Tot nu toe niets meer vernomen!! WAT IS ER AAN DE HAND??? Had graag de stoelen meegenomen op vakantie maar daar is niks van terecht gekomen.

• Gekocht via: Webshop

Ook al had de vervoerder fout ingeplant, uiteindelijk onze parasol aangekregen. Toen bleek er een doos onderdelen niet bij. Dit werd direct opgelost en nageleefd waardoor we dan toch kunnen genieten van onze aankoop. Heel vriendelijk ook.

Geweldige klantenservice

We hebben een hele mooie parasol en parasolvoet gekocht, maar na het opzetten bleken er helaas enkele beschadigingen aan de parasol. De klantenservice dacht mee en zorgde voor een passende oplossing zodat we deze zomer nog konden genieten van de parasol.

Prima geholpen goeie service

Op zoek naar een tafel en stoelen voor de tuin bij van de garde uitgekomen, waar we goed geholpen zijn en snel tot aankoop zijn overgegaan.

Goed geregeld

Goed geregeld!