Erg snelle levering! De dag dat ze eigenlijk wouden komen voor de bank te leveren kon ik niet we hebben gelijk een nieuwe afspraak gemaakt en dit is allemaal goed verlopen. Artikel is ook helemaal top!
goede service ,
Bestelde stoelen binnen de afgesproken tijd netjes geleverd
Goede info levering 2medewekers van vrachtauto mag je trots op zijn
op website ruime keus
Snel en vriendelijk geholpen. Helaas 3 van de 6 stoelen beschadigd.
Beschermhoes voor de tuinmeubelen besteld. Alles naar tevredenheid!
Wij hadden half maart onze loungeset aangeschaft en deze zou eind april geleverd worden. Helaas verliep dit iets anders en is de loungeset begin juli geleverd. Ellen van de klantenservice stond ons altijd vriendelijk, behulpzaam en snel te woord. Jammer van de late levering, verder een hele goede service.
De bestelling is kwijt geraakt bij de verzending. Zonder aarzeling is er onmiddellijk een nieuw pakket verstuurd.
Stoelen zitten goed en zien er mooi uit
Pas nadat we gebeld hebben kwamen we erachter dat er nog een aantal dingen nageleverd worden. Hier hebben we geen mail of ander contact over gehad. Dat is wel jammer
Goed en leuk geholpen en nette aflevering
Supersnel geregeld en bezorgd!
Ze hebben netjes alles gebracht en binnen gezet
Men heeft mij goed geholpen en help mij nog steeds goed
We wisten wat we wilden en VanderGarde heeft ons dat thuis bezorgd.
Levering was niet helemaal oké. Door gesprek met de verkoper is het prima en snel opgelost.
Het ging om een onderdeel voor onze parasol die bij jullie was gekocht
Levering op afgesproken tijd Kwaliteit is goed
Het product heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. Montage handleiding is duidelijk. De levertijd was naar verwachting. Kortom: tevreden!
Mooie showroom in Duiven met deskundige medewerkers en voldoende keuze aan spullen. Keuze voor aanschaf van een zweefparasol en tuinhaard dan ook snel gemaakt. Alleen jammer dat bij aflevering van beide producten er iets mis is en je met de klantenservice op de schaats moet. Dit wordt overigens goed opgepakt en geregeld. Levertijd tuinhaard was ook behoorlijk lang (probleem leverancier). Maar al met al keuze genoeg en goed advies en service.
meer klant vriendelijk, kom in de benen ook als er maar een klant is.
Mooie stoel en snel geleverd.
Bij een poot van de stoel is het riet helemaal los en toen we het onderstel aan het blad wilden bevestigen bleek 1 poot helemaal verbogen te zijn en nog een niet echt goed passend
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat er het een en ander niet juist is aan uw bestelling. Graag ontvangen wij per mail wat foto's. Ons emailadres is [email protected] Dan zetten wij deze foto's intern door naar mijn collega's van de service afdeling. Zij zullen het dan samen met u oppakken. Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Kleine dingetjes die niet klopten, maar perfect opgelost.