Prima en attent geholpen in vestiging Apeldoorn. Resultaat: ideale loungeset voor onze tuin.
Uitgekozen in de winkel en gelijk besteld, was binnen 20min eigenlijk al klaar. Er zou binnen 14 dagen geleverd worden, dat werd uiteindelijk 17 dagen. Opzich begrijpelijk, zal voor hun hoogseizoen zijn nu natuurlijk. Werd netjes in de achtertuin gezet en kon ter plekke afrekenen.
Ervaring is top bij hun!
Super service
Zaterdag besteld maandag binnen. Helemaal top!
Snel en goed geholpen. De levering was ook eerder. Hele nette en aardige bezorgers. Onze loungeset Vancouver is echt een set van goede kwaliteit. We hebben er veel plezier van. Hij staat nu in een luxe prieeltent, dus nu een 2de huiskamer gerealiseerd.
Heerlijke stoeltjes, mooie vormgeving. Wat erg strak verpakt wat de achterpoten van de stoel betreft, maar eenmaal los zijn ze geweldig. Precies op de afgesproken tijd geleverd.
Vlotte en goede levering
Alles netjes geregeld en thuis bezorgd
Van de tuinset was een verkeerd kussen geleverd. Het kussen werd netjes omgeruild. Alleen jammer dat de ene dag het kussen werd opgehaald en de volgende dag een nieuw kussen geleverd. Dat zal een reden hebben. Wat ik vervelend vond is dat ik op de dag dat het kussen werd opgehaald en de dag van levering, ik pas op de dag zelf in de loop van de ochtend een mail kreeg hoe laat ze langs kwamen. Ik was dus niet thuis. Om het kussen in ontvangst te kunnen nemen hadden ze een meldcode nodig. Het zou klantvriendelijker zijn om in ieder geval 1 dag daarvoor de mail te sturen.
Goed advies gekregen en correcte afhandeling
Zowel de tuinmeubelen als de polish kwamen snel en zijn van goede kwaliteit.
Ondanks sat het even wachten was op onze parasols, was de communicatie hierover vlot en adequaat. Ook de levering werd duidelijk gecommuniceerd en netjes afgehandeld.
in 1 woord top service en top communicatie een aanrader!!
Tuinmeubels gekocht en naderhand zonder problemen geruild voor andere meubels omdat wij de eerste set toch te groot vonden. Meubels werden opgehaald en het geld werd weer netjes terug gestort op onze rekening. Omdat de levering telkens verschoven werd, hebben wij deze alsnog de geannuleerd. Opnieuw geen enkel probleem van gemaakt. Super.
De stoel van onze loungeset bleek na enige tijd niet helemaal goed te functioneren. Nadat ik een mailtje had gestuurd werd ik al snel teruggebeld dat de stoel omgeruild zou worden. Binnen een week was het geregeld. Fantastisch!
Fijne geholpen in de winkel en goede service nadien toen 2 knopen van de kussens loskwamen.
Eenvoudig uitgezocht en besteld in de ruime showroom Door de verkoper duidelijk verteld dat de levering later zou komen Levering aan huis was netjes alles tot in de achtertuin geleverd
Erg tevreden, zowel over het advies in de winkel als tijdens de levering.
Goed advies, neemt de tijd.
Van der Garde staat garant voor de klant. Heeft een super service!
Snelle en goede aflevering