Goed geregeld en goede service! Alleen de afwikkeling wat betreft de retourzending mag wat sneller.
We werden goed en snel geholpen. Medewerkster dacht met ons mee. Tuinset kon gelukkig snel worden geleverd. Levering was volgens afspraak.
De kwaliteit van onze tuinset is zeer goed. Hier zijn we dan ook erg blij mee. Alleen de 15 euro die betaald moet worden om het plastic en karton af te voeren vinden wij erg veel geld. Ook vinden we het jammer dat de set niet in elkaar gezet wordt. Dit kan verbeterd worden. Groetjes, Familie de Wit
Bestelling via computer lukte niet. Daarom mail gestuurd. En omdat ik graag gebruik wilde maken van aanbieding ook nog gebeld. Ben goed en vakkundig geholpen. Ook toen ik telefonisch informeerde naar de levertjes werd ik ontzettend vriendelijk geholpen Een minpuntje bij de aanbieding 3 stoelen betalen en 4 ontvangen (hartmann, Sophie) zaten ook gratis kussentjes, stond op de website. Deze stonden echter niet op de orderbevestiging en ik ben het vergeten te vermelden. Dus die zijn helaas niet geleverd.
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Het is uiteraard niet de bedoeling. We zullen de kussens morgen aanbieden bij de vervoerder GLS. Naar verwachting zal het eind deze week of begin volgende week bij u bezorgd worden. We wensen u verder veel plezier van uw stoelen! Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
meerdere malen zaken gedaan bij Van der Garde,en altijd naar tevredenheid,bij verkoop zijn ze de moeilijkste niet,maar de aftersale is van een zeer hoog niveau,zelfs toen na 2jaar een tuinstoel scheurtjes in het frame begon te vertonen,was er geen discussie en werd het top geregeld,daar wij zelf ook eigen bedrijven hebben en op eenzelfde manier met onze klanten omgaan,voelen wij ons zeer thuis bij Van der Garde,en zullen in de toekomst op zeker daar weer zaken doen.
Vanaf bestelling, betaling tot levering is het hele proces goed en snel verlopen. Bestelde artikelen zijn snel geleverd. Prettig zaken doen dus.
Snelle levering
Duidelijke informatie over levering! Snel en netjes.
We hebben besteld een parasol hoes voor een oudere versie van een Hawaiiparasol. Het produkt was er gelukkig nog en is op tijd geleverd en voldoet prima.
Fijne winkel ruime keus goed gelegen en vrij parkeren
The product is fantastic, the delivery so quick and the customer attention is also good
Zie hier bocven
Het duurde een week voordat de tuinstoel werd bezorgd. Vooraf was geen overleg wanneer hij geleverd werd. Dat zou via de mail of telefonisch overlegd worden. Maar ik was blij dat ik thuis was toen de enorme grote doos werd geleverd. Die had ik niet bij de buren willen laten bezorgen. De tuinstoel is prima en zit erg goed.
goed contact, goede service.
De tafel die wij zochten konden wij makkelijk bestellen bij vd Garde. Levering was sneller dan verwacht. Netjes afgeleverd !
Er ontbrak niets aan, alles was aanwezig, makkelijk in elkaar te zetten. Echter, een opening van de onderste grote buis, bevonden zich 2 gaten (waar een van de poten ingeschoven moest worden) i.p.v. een, dat betekent dat deze ene poot loszit. Dit vind ik erg jammer, of het opgelost kan worden weet ik niet. Het betreft de hangstoel Julia.
Wij kwamen voor gewone camping stoelen die eigenlijk via de site zijn te bestellen maar toch werd er een intern transport geregeld om te kijken en uit te proberen. Uiteindelijk gekocht en zijn heel blij met onze nieuwe stoelen. Maar wat een goede service. Groeten Hans en Margreet Steenhuis
Product aangekocht via de website. Product als omschreven en erg snelle levering.
Had problemen met mail gegevens, telefoontje gedaan, direct opgelost
Kwaliteit materiaal prima, bezorging goed verlopen, service uitstekend.
In 1 woord...Prima!!
Positieve ervaring op de site, bezorging en producten!
Prima, alles volgens afspraak en uitstekend verpakt en verzonden! Stoelen zijn van prima kwaliteit en zitten lekker, en niet te duur!
Na bestelling, snel verzonden en bezorgt
Goede behandeling en afwerking zoals je mag verwachten.