Snel en makkelijk besteld, snel binnen en samen met mijn zoontje van 10 makkelijk en snel in elkaar gezet. Tevreden met de aankoop.
We zijn zeer fijn geholpen. Er werd echt meegedacht met onze wensen.
mooie solide goed wendbare parasol, de levering was op tijd en aardige chauffeur.
Mijn artikel was er zeer snel. De Aerocover bleek echter te klein voor mijn bankstel en ik heb hem teruggestuurd. Dat is nu 2 weken geleden en ik heb mijn geld nog niet teruggekregen.
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Zou u ons per mail willen benaderen met daarin de track en trace code van uw retournering. Zodat wij dit in goede orde kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
We hebben hier een mooie Hawaii zweefparasol gekocht en later verlichting voor in de zweefparasol We hadden wat problemen met de verlichting. We kregen gelijk een nieuwe lamp Top service en de lamp doet het goed!
De klantvriendelijkheid en de service zijn heel erg goed.
We zijn goed geholpen, duidelijke communicatie en levering volgens afspraak heel fijn!
Goed op de hoogte gehouden van levering en medewerking om oplossing te vinden.
Goed, snelle levering , keurig personeel !
de set zou geleverd worden in september echter hij werd gelukkig al in juli geleverd en alles klopte van de mail tot de melding van de bezorgdienst hebben alles netjes achter neergezet .en het was heel goed verpakt top geregeld.
netjes geholpen, prima Afgeleverd door prima bezorgers.
prima geregeld
Via internet gezocht naar vloerkleed voor op balkon
Parasolvoet aangeschaft. De volgende dag al bezorgd en gratis geleverd en dat voor een product van 40 kilo. Klasse!
Erg vriendelijk en een goede service. Wij zijn heel tevreden en komen zeker terug.
Mooie loungeset gekocht, goede klantenservice.
tevreden
Kwaliteit product en kosten perfect in verhouding
Duidelijke site, mooie artikelen en vlotte levering.
Netjes
Er ging iets mis met mijn bestelling via de website en mevr. Breunissen hield mij goed op de hoogte. Zij ving problemen af, droeg oplossingen aan en zorgde dat wat ik belangrijk vond geregeld werd. Ik hoefde me niet te verdiepen in de logistiek van het bedrijf aan de achterkant, daar was mevr. Breunissen de perfecte tussenpersoon voor. Vriendelijk, professioneel en attent. Dat Van der Garde zo iemand in dienst heeft straalt positief uit op het bedrijf.
Goed en vriendelijk geholpen, snelle bezorging.