Tuinset werd snel, goed verpakt met duidelijke omschrijving, geleverd. Zijn zeer tevreden.
Deskundig Vriendelijk personeel Goed geslaagd
ik werd door mijn schoonzus gewezen op vd Garde in Apeldoorn, kende het niet. we zijn er gaan kijken ik moest wat nieuws. wij werden heel vriendelijk geholpen en kregen een uitstekend advies. nog bedankt daarvoor. ook de aflevering was perfect en alle afval werd meegenomen nog een advies en ik heb nu een prima tuinstel.
Tot twee keer toe werd een tuintafel van Hartman met een beschadiging geleverd. Hoewel dit teleurstellend was, werd het e.e.a prima afgehandeld door Van der Garde. Tafel werd geruild en uiteindelijk financieel gecompenseerd. We zullen niet meer zo snel iets van Hartman kopen, maar wel bij Van der Garde.
Correct behandeling
Goede, snelle levering en nazorg
Verrast door de kwaliteit vande tuinbank
Duidelijk en goed advies
Wat een service, goede site, goed overzicht, snelle levering, behulpzaam bij het naar de tuin rijden van de parasolvoet van marmer en dan komt het. Na een paar dagen met dit regenachtige weer ging de voet een beetje roesten. Na overleg werd er spontaan een nieuwe voet besteld en geleverd. Dank!
Na constatering van gaatjes in parasol doek is snel een nieuw doek geleverd. Helaas verkeerde kleur. Ook hier is weer snel op gereageerd. Wacht nu op nieuwe doek. Helaas is parasol door harde wind omgewaaid en is de plastic top (schroefdraad) afgebroken. Is van mindere kwaliteit.
Wij werden prima te woord gestaan, goed geadviseerd. Ook werd het op de binnen de levertijd bezorgt, dik tevreden!!
prima ervaring
Voldoet aan mijn verwachting en levertje werd ook nagekomen,!!
Fijne tuinstoel, die goed zit om in te lezen of met Ipad of telefoon bezig te zijn. Het hout moet wel extra behandeld/geschuurd en geverfd worden, daarvoor is het veel te ruw afgewerkt
I.v.m. vervoersproblemen in het Midden Oosten werd de levertijd langer. Hierover werd direct gecommuniceerd.
Behulpzaam, meedenkend en vriendelijk personeel. Slechte vervoerder, 2x beschadigd ontvangen
Goedemorgen meneer Wagenaar, Bedankt voor uw review. Wij willen u nogmaals ons excuus aanbieden voor de manier waarop de bezorgingen zijn verlopen. Met vriendelijk groet, Ellen Van der Garde Tuinmeubelen
Goed=goed
Ik heb een parasol met voet gekocht. Op de afgesproken tijd ook geleverd. Er bleek met de voet iets niet in orde te zijn, het werd ook zonder een probleem weer opgehaald en een andere gebracht. Super
Mijn ervaring met Van der Garde tuinmeubelen is even als voorgaande jaren uitstekend. Ik kan geen negatieve punten noemen.
Prima producten en goede service.
De bezorgers waren vriendelijk. De tuinder was makkelijk in elkaar te zetten en de kussens zijn mooi. Minpunt: het blad van de tafel krijgt snel vlekken
Het produkt moest besteld worden, duidelijke uitleg over de procedure en levertijd, deskundig advies gekregen.
Super goed geholpen en eerder geleverd dan opgegeven.