Na verschillende tuin sets bij diverse bedrijven te hebben uitgeprobeerd liepen we bij toeval de vestiging in Duiven binnen. Geen hoge verwachtingen na zo’n zoektocht. We werden echter aangenaam verrast door het grote en vooral diverse aanbod. Ook het onderscheid in kwaliteit is duidelijk merk (en voel) baar. Een aller aardigste tuin set besteld, die vervolgens keurig is afgeleverd. Ook zijn we goede op de hoogte gehouden van het moment van levering. Hoewel duidelijk gemeld dat bij aflevering de verpakkingsmaterialen niet worden meegenomen, is dat ook het enige dat ik kan bedenken om het nog beter te kunnen doen.
Groot assortiment om een keuze te maken. Levering keurig bezorgt op afgesproken datum en tijdstip.
De bestellingen bij van der Garde worden altijd (bij mij..) goed afgehandeld en keurig op tijd geleverd. Kortom, meer dan tevreden.
Tot 2x toe de verkeerde kleur stoelen geleverd en weer mee terug genomen. Uiteindelijk zijn de juiste geleverd.
Mijn bestelde tuinbank voldeed volledig aan de omschrijving. Makkelijk te monteren!!!
Netjesafgeleverd in de tijd die aangegeven was chauffeurs oké
Verkoop goed, maar aan uitvoering en producten valt verbetering te behalen.
X
Een mooie set gekocht en na overleg en goed advies de tafel van deze set vervangen door een heel andere die beter bij onze situatie paste. Levering geschiedde in 2 deel leveringen (mogelijk wat op schip Evergreen ?). Bij de levering van de tafel bleek de voet beschadigd geleverd en ik kreeg snel reactie op mijn mail. Kreeg een keuze tussen korting op de tafel of een andere voet die alleen een heel lange levertijd had (vanuit China). Gekozen voor een nieuwe voet en warempel is die inmiddels binnen 2 maanden ook alweer ontvangen. Netjes wordt je voor elke levering eerst gebeld en daarna de bevestiging per mail. Erg tevreden met de gehele afhandeling van Van Der Garde
De producten werden op tijd geleverd. Prima service. Ga zo door !!
Zowel de verkoop als de logistiek zijn klantvriendelijk, professioneel en hebben kennis van zaken. Goed deskundig advies en een mooie en degelijke kwaliteit producten.
De communicatie was uitstekend! we werden steeds op de hoogte gehouden d.m.v. de mail over levering. We hadden de pech dat onze tuin hoekbank vast zat op het schip in het Suezkanaal.
Alles prima volgens afspraak. Keurig afgeleverd. Top producten.
We hebben pech gehad dat we in corona periode onze tuinmeubelen hebben besteld. Hierdoor hebben we een lange periode op onze meubelen moeten wachten. Wat wij prettig hebben gevonden is dat wij constant op de hoogte zijn gehouden.
Keurig geholpen. Afspraak is afspraak. We zijn tevreden met dat wat we hebben gekocht.
Goed geleverd,mooi op tijd prima tuin centrum .
Zeer goed geholpen, vriendelijk personeel. Mochten we ooit een nieuw tuinset nodig hebben komen we zeker terug
Spullen netjes op de afgesproken tijd afgeleverd
Goede service en hele mooie tuinbank Makkelijk in elkaar te steken
Snelle service
Prima voorlichting in de zaak
Fijne zaak. Goed geholpen.
Via via kwamen we bij Van der Garde terecht, en daar hebben we geen spijt van. We hebben er schitterende tuinstoelen gevonden en gekocht. Ze werden op de afgesproken tijd en prima verpakt afgeleverd. Ze staan prachtig in onze tuin. Nu alleen de zon nog!
Lange levertijd
Zelf er achter aan moeten bellen en mailen.Was wel netjes geweest al jullie hadden gebeld en gezegd dat het wel 3 maand of langer kon duren. Nu kwam er een reactie op mijn mail.