Lever tijd was langer geworden maar daar kon Van Garde blijkbaar ook niet veel aan doen. Communicatie prettig en behulpzaam. Bij aflevering (keurig volgens afspraak) plaatste vervoerder zelf handtekening voor aflevering: waarschijnlijk ivm Covid. Kwaliteit product top.
Prettige website, vlot geleverd.
Na contact te hebben gezocht met de klanten service hebben ze mijn vragen netjes beantwoordt en ben ik een tevreden klant.
Zeer goede levering, snel en keuze van welke dag
Het was heel spijtig dat er een stoel geleverd werd, waarbij er al op de bon stond 'stoel stuk', wat ook het geval bleek te zijn. Een betere controle voor verzending had dit kunnen voorkomen. Dit drukt uiteraard de klantentevredenheid ietwat.
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Dit is uiteraard niet de bedoeling. En dit zullen wij intern oppakken, zodat dit in de toekomst niet meer zal voorkomen. Onze excuses hiervoor! De nieuwe stoel hebben wij helaas nog niet in voorraad. De verwachten wij wel binnenkort binnen te krijgen vanuit de leverancier. Zodra deze binnen is, zal hij zo spoedig mogelijk bij u bezorgd worden. Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Tot de verkoop alles goed,levering moet je zelf uitpakken en als er iets niet bij zit kan je zelf overal achteraan bellen.
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. We snappen uiteraard uw gevoelens. Echter zijn al onze leveringen exclusief montage en het afvoeren van het verpakkingsmateriaal. Het is helaas voor ons niet haalbaar om alle goederen voor u uit te pakken. We hopen ondanks dat, dat u veel plezier heeft van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
perfect
We zijn erg tevreden over de bank en hoe we geholpen werden in Opheusden. Ook de levering ging vlot en netjes op tijd!
Wat een prachtige en vooral ook zware teakhouten bank hebben jullie geleverd! Chapeau voor de bezorger die in zijn eentje de bank (50 kilo en in een onhandig groot pakket) kwam brengen. We zijn erg blij met onze nieuwe aankoop
Very efficient company with excellent communication and delivery details. Delivery man very good.
Ik kom graag weer terug!
Goed geholpen met veel kennis.
Uitstekende service en uitstekende kwaliteit. Jammer van het weer deze zomer, maar daar kan het bedrijf helaas niets aan doen...;-)).
Alles vlot en netjes geregeld!
Snel en goed
Tevreden over de snelle en correcte levering van het door mij bestelde.
Fijne mensen, mooie spullen
Veel keuze in showroom. Tuinset kwam al een maand eerder dan verwacht.
Hoewel we slechts doppen voor stoelpoten bestelden, zijn we zeer goed en naar tevredenheid geholpen en hebben we ontvangen wat we wilden,
Keurige levering, en mooie degelijk materiaal
Zie hierboven
Vriendelijk geholpen
Al lang op zoek naar een ronde tuintafel , en net op het moment dat we een beslissing wilden nemen kwam de aanbieding van Van der Garde
Mijn product snel gevonden op een overzichtelijke site waarna de levering geheel volgens afspraak plaatsvond. De prijs was in combinatie met de gratis verzending heel acceptabel in vergelijking met leveranciers van hetzelfde product.