Prima service,we hebben eerst de stoelen ontvangen. De tafel kwam iets later!!
Ben tevreden met mijn tuinbank
Onze geleverde stoelen zijn perfect , verder is alles goed verlopen
Een prachtige volledig verstelbare parasol en granieten voet met zwenkwielen. Een goede prijs voor hoogwaardig materiaal. Ook de levering is ronduit subliem. Goede afspraken en info over het leveringsmoment. Via internet gekocht en een leuke korting. Gewoon een aanrader.
Prachtige bank zit heerlijk
Beantwoord aan verwacgting.
Zie boven
Door Corona moesten we teleurstellend lang wachten op onze set. Daar kan men natuurlijk niet heel veel aan doen, maar het was wel netjes geweest als ze zelf een soort van tegemoetkoming hadden geboden en ik er niet om had moeten vragen!!!! Verder wel netjes te woord gestaan en via de mail op de hoogte gehouden over de uitgestelde levering. De tuinset zelf is heel mooi en zit fantastisch!
Na 1,5 jaar is er zonder problemen een nieuwe tuinmeubel hoes opgestuurd nadat deze gescheurd was. Heel netjes!
Super service
Parasolhoes besteld. Snelle levering via afhaalpunt. Vriendelijke medewerkers.
Kwaliteit laat te wensen over. Maar garantie werkt prima. Werd om geruild.
Gevraagde onderdelen van een Nesling rolgordijn konden alleen dan geleverd worden tegen een excessief hoge prijs. 2 kunststof onderdeeltjes tegen een bedrag van ruimschoots € 50,00. Er is op geen enkele wijze sprake van enige reële verhouding hiervan versus de kostprijs van een compleet nieuw rolgordijn (€ 115,00). En er is ook geen moeite genomen in overleg met Nesling te komen tot iets redelijks. Ook niet nadat ik als klant de afgelopen 2 jaar voor meer dan € 1.500,00 aan Nesling producten bij V.d. Garde in Duiven heb gekocht. ....kortom een nare klantbeleving waarbij het opperste winstbejag bij zowel Nesling als V.d. Garde het primaire belang bleek te zijn.
PRIMA
Levering van tuinset met kussens volgens afspraak. Bestelling van andere tuinkussens werd naar maanden geannuleerd omdat ze niet meer leverbaar waren. Had dat eerder gezegd dan hadden we maanden eerder andere kussens kunnen kopen !!
Goede en snelle levering. Product zoals omschreven tegen een prima prijs.
Goede bijzet tafeltje, snel geleverd.
Super ervaring. Lekker ontspannen rondgekeken en vervolgens goed advies gekregen en geholpen.
Een vlotte levering
Wij zijn zeer tevreden met aanschaft van 2 tuin fauteuils die heerlijk zitten we kunnen ons lekker ontspannen Top
Snelle levering
Geen probleem op tijd ontvangen
Tafel was niet leverbaar op de afgesproken datum, een maand later geleverd met 2 kapotte plavuizen. De nieuwe plavuizen waren daarna gelukkig supersnel en goed verpakt geleverd. Uiteindelijk toch tevreden met het geleverde.
Mooie kwalitatief goede producten. Goede prijs kwaliteit verhouding. Na schade bij levering nette afhandeling.
Helaas heeft de levering wat vertraging gekend maar desalniettemin zijn wij erg tevreden over de kwaliteit van ons tuinset. We zijn er erg blij mee!