tuinset besteld deze zou in twee delen bezorgd worden omdat niet alles direct op voorraad was. Maar binnen gestelde termijn alles geleverd Top! ook een 10 voor communicatie.
Tuinbank in elkaar zetten: beetje moeite, maar resultaat top
Snel geleverd, klantvriendelijk.
Tuinbank overtrof onze verwachtingen. Degelijke kwaliteit en eenvoudig in elkaar te zetten. We hopen een tuinbank gekocht te hebben die min. 5 jaar in weer en wind buiten kan blijven staan. Qua service zijn we ook dik tevreden. Levering op de afgesproken dag. Tijdstip van levering keurig aangemeld en nagekomen.
Spullen super, Communicatie een 0 !
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Onze excuses dat u het op deze manier heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Melding gemaakt dat ik geen klant ben en dat er een fout mailadres wordt gebruikt. Ondanks de melding blijf ik keurig elke update ontvangen en nu dus deze enquête. Qua communicatie is het duidelijk, alleen naar de verkeerde ;)
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Onze excuses voor het ongemak. Ik zal direct uw emailadres verwijderen uit ons systeem. Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Jammer dat we niet tussentijds een mail kregen over de stand van zaken mbt de levering van de stoelen.
Prima zaak met klantvriendelijk personeel. goede service! Zeker aan te bevelen in je familie-Vrienden-of kennissenkring.
We zijn goed geholpen. Goede uitleg en vriendelijke adviezen. We hebben de stoelen besteld en zijn ook bezorgd. Keurig volgens de p lanning. De volgende keer gaan wij zeker daar terug.
Mooie tuinset, snelle levering, de bezorging was goed en op de aangegeven tijd,
Ik kon rustig op mijn gemak rondkijken, Werdt prima geholpen door de verkoper, Ze denken met je mee, zonder dat je je opdringerig voelt
Prima afspraken en keurig op tijd geleverd
Ondanks dat we lang hebben moeten wachten op onze bestelling zijn wij zeer tevreden. De communicatie was goed en de prijs/kwaliteit verhouding is prima.
Niet opdringerig, netjes, veel uitleg en eerlijk over levertijd
Mooie tuinmeubelen. Helaas door leveringsproblemen (suez kanaal) pas na de zomer spullen ontvangen, maar dit is overmacht.
Meubels waren snel op tijd geleverd, alleen 1 stoel was beschadigd, gebeld, keuze was 10% korting en stift of nieuwe stoel, wij kozen voor nieuwe stoel, zou 2 dgn later al worden omgeruild tussen 07.00 en 09.00u ‘s ochtends! Ik mijn wekker gezet om 07.00u om paraat te staan voor de ruil! Wekker gaat, ik sta op en kijk op mijn telefoon, gesprek gemist, chauffeur was wat vroeger, ik bel hem direct terug, hij was al op weg naar zijn volgende klant, gaat volgende week worden! Die week is inmiddels ook allang weer voorbij! Nog geen nieuwe stoel dus!
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Dit is uiteraard niet de bedoeling, onze excuses daarvoor! Ik zal direct een melding maken aan mijn collega van de planning dat er een nieuwe afspraak gemaakt moet worden. Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Kwaliteit oké en werd wel op de hoogte gehouden van de levering, maar vond het héél lang duren. Al met al geniet ik nu van heerlijke relaxstoelen
Ivm lange lever tijd toch regelmatig goed overleg gehad.
Loungeset voldoet aan verwachting. De levering was erg snel.
Prima artikel
Goede hulp in de showroom en goede service bij nalevering.
Door Evergreen helaas langer moeten wachten maar uiteindelijk toch geleverd en op de afgesproken tijd. Helaas moesten we de meubels zelf uitpakken en monteren. Bij een bestelling via internet had ik dit verwacht maar nu ik via de winkel had besteld en het werd gebracht had ik deze service wel verwacht.
Alleen maar goed ,zowel op de zaak als met de bezorging
Gemoedelijk geholpen en naar tevredenheid geleverd.