we werden goed geholpen en geïnformeerd
Een hele fijne ervaring om hier mijn tuinset gekocht te hebben. Met klantvriendelijkheid. En oprecht en eerlijk ,deskundig advies. Een plek waar het niet alleen om geld innen gaat. Maar de tevredenheid van de klant voorop staat. En je als klant met een goed gevoel huiswaarts gaat.
Product voldoet niet. Ook 2e product hetzelfde probleem
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Zou u ons per mail willen benaderen met u probleem? Dan zullen wij dit samen met u oppakken. Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Duidelijke communicatie over levertijd. Mooie set met goede omschrijving
Denkt in oplossingen
Het zelf kiezen van een leverdag is een groot pluspunt.
Na levering van een tuinset bleek de tafel beschadigd inde verpakking te zitten. Één telefoontje en de rest werd direct prima geregeld, nieuwe tafel werd besteld en ze hielden ons prima op de hoogte van de status. Echt een TOP-service!
Super snelle levering en goede service na klacht over beschermhoes!!
Na aanschaf van een tuinbank bleek er al na een maand een scheur in de houten zitting. Geen punt bij Van der Garde. Zonder moeite werd er een nieuwe tuinbank bezorgd en de oude opgehaald. Kwaliteit en service staat bij Van der Garde voorop!
Erg goede ervaring bij van der Garde Apeldoorn. Erg goed geholpen, snelle levering en een klein probleem werd snel opgelost
Een tweetal producten besteld, bezorging prima. Retourneren/omwisselen ging wat omslachtig maar is wel netjes opgelost. Aanrader.
Scharnieren waren afgebroken en er werden 2 nieuwe opgestuurd. Waar vind je deze service nog
Zonder probleem mijn krakende parasol omgeruild.
Gewoon goed geen gezeur
Goedkope prijzen. Goede kwaliteit Jammer genoeg verkeerde geleverd maar mij zelf pas opgevallen na een maand(omdat onze loungeset toen pas was geleverd en de hoes nodig had). Contact opgenomen en meteen werd er een nieuwe gestuurd en de andere opgehaald! Super geregeld!!
Uitstekende ervaring
Stoelen bekeken in Apeldoorn en online besteld
Alles van het bestellen tot bezorgen liep soepel, en de loungeset is super mooi. Bezorgers waren vriendelijk en behulpzaam.
Gebeld dat de parasol die ik heb aangeschaft toch aan de kleine kant vind en wil ruilen voor een grotere (uiteraard tegen een meerprijs). Helaas werd ik snel afgekapt in het gesprek omdat ik de parasol die ik nog maar enkele dagen in bezit had, niet meer in originele verpakking retour kon doen. Jammer..
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u het gesprek vervelend heeft ervaren. Om een artikel te retourneren is het noodzakelijk dat u de originele verpakking nog intact is, en om het artikel heen kan. Helaas was dit niet het geval, waardoor wij het artikel helaas niet retour kunnen nemen. Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Maanden wachten op bestelling. 2x datum beloofd (laatste eind augustus) niet nagekomen maar ook geen bericht.
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Wij zullen hier vandaag achter aan gaan, en we nemen contact met u op! Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Wij wachten sinds juni op tuintafel, de zomer is voorbij.
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Hier gaan wij uiteraard direct achteraan. Wij zullen contact met u opnemen hierover. Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Kunt u contact met mij opnemen? Het doek is anders dan verwacht, minder dik en waterafstotend dan de andere producten die we van jullie hebben gekocht. 06-18514669
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Ik heb u zojuist een mail gestuurd. We horen graag van u! Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Op 6 augustus werd onze tuintafel geleverd. Tijdens de montage bleken 2 poten beschadigd. Gemeld en meteen de toezegging dat 2 nieuwe poten zouden worden geleverd. De beschadigde poten mocht ik gewoon gebruiken. Er werd al aangegeven dat het enige tijd zou kunnen duren dat de nieuwe poten zouden worden geleverd. Inmiddels een maand verder heb ik niets meer mogen vernemen, zelfs geen nieuwe indicatie van de levertijd. Afgezien van dit probleem dat grotendeels bij de leverancier ligt ben ik wel tevreden over de snelle levering en het toepassen van de laagste prijsgarantie.
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Dit is uiteraard niet de bedoeling. We zullen contact opnemen met de leverancier, of er mogelijk al wat meer bekend is over de levertijd. Mijn collega zal u hierover informeren. Met vriendelijke groet, Daphne Van der Garde Tuinmeubelen.
Op tijd levering . Had wel toelichting verwacht over in elkaar zetten .
Net bedrijf waar je zaken mee kunt doen!