Zie boven
Na mailtje over poreuze afdekzeil, fantastisch geholpen en op korte termijn een nieuwe gekregen.
Bestelling was in orde, makkelijk te volgen via track & trace en de chauffeur heel erg vriendelijk en behulpzaam.
Goede prijs en prima kwaliteit
Je wordt duidelijk geïnformeerd over de bezorgtijd en ze houden zich keurig aan de afspraken
Was op zoek naar een bankhoes voor over mijn twee tuinstoelen. Goed geadviseerd en snel in huis.
Jammer dat verpakkingsmateriaal niet werd meegenomen
Tot op heden is alles prima verlopen. Alleen de aflevering kan worden verbeterd door de artikelen te helpen uitpakken en verpakkingsmateriaal weer mee retour te nemen.
Levering volgens afspraak op tijd en door een aardige chauffeur.
En volgens afspraak, de volgende dag bezorgd in een goede verpakking.
Wij hebben onze Loungeset Metropolitan van 4seasons bi Van der Garde voor de laagste prijs gekocht! Werd snel geleverd. Top!!
We zullen de komende jaren ontdekken hoe de meubels zich houden. Dus afwachten
Diep en diep triest zoals wij ons behandeld voelden. Men was zelfs bereid de koop ongedaan te maken. Moest zelf met voorstellen komen om toch enig zicht te houden op levering met oa een leentafel. Alleen stoelen leveren lijkt heel gewoon te zijn. Echt heel erg ontevreden zonder ook maar enig medegevoel.
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat het contact met ons zo is verlopen. Dit is uiteraard niet de bedoeling, en hierover zouden wij graag onze excuses willen aanbieden. We hopen dat u ondanks alles, veel plezier heeft van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Helemaal prima
Vindt het wel jammer dat er qua afleveren geen coulance was met betrekking tot het neerzetten en uitpakken van de set. Heb tenslotte best lang moeten wachten wat overigen niet jullie schuld was hoor.
Maar voor de rest prima service werd goed op de hoogte gehouden
Een aankoop gedaan van ligbedden en 2 tafeltjes. De aankoop bewust op tijd gedaan zodat we er de zomer gebruik van konden maken. Helaas, door omstandigheden waar jullie denk ik niets aan konden doen pas eind van de zomer de ligbedden ontvangen. Er ontbrak 1 tafeltje. De chauffeur zei dat we zelf maar even moesten bellen. Vervolgens zocht ik contact en vertelde iemand dat het tafeltje toch in de vrachtwagen had moeten zitten, dat ze niet wisten hoe het nu verder ging en we terug gebeld zouden worden. Dit terug bellen gebeurde vervolgens niet, maar we ontvingen een e-mail dat op 30 augustus het tafeltje geleverd zou worden tussen 9.00 en 12.00. We zijn hier speciaal voor thuisgebleven, maar de hele dag helaas niemand gezien en geen tafeltje. Die avond hebben wij een email verzonden met de mededeling dat we niets ontvangen hadden. De volgende ochtend kregen we een excuus e-mail en de mededeling dat het tafeltje niet meer op voorraad is................................ De tafeltjes zouden wel snel weer binnen komen en dan krijgen we bericht. Dat bericht hebben we tot op heden nog niet gehad.
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Onze excuses daarvoor. Het bijzettafeltje verwachten binnen 1 a 2 weken binnen te krijgen. Uiteraard zal er na binnenkomst spoedig contact opgenomen worden voor het maken van een afspraak. Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Kwaliteit van de kussen , vooral de vulling had ik meer van verwacht , ma twee keer erop hebben gezet al helemaal ingezakt
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u er niet helemaal tevreden mee bent. Ik zie dat u in contact bent met mijn collega Rob, hij zal dit samen met u oplossen. Met vriendelijk groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Makkelijk besteld, snel en netjes bezorgd, fijne hoes, mooie kwaliteit.
Snel geregeld, goede kwaliteit. Tip : zorg voor gratis afvoeren afval en als service laten uitpakken en samen de eindcontrole doen.
Onderstel wat we ter vervanging kregen van het eerste kapotte onderstel bleek ook kapot. Daarna duurde het een week of 2 voordat we een derde onderstel ontvingen. Dit is prima. Uiteindelijk dus keurig opgelost.
Met de aankoop van loungestoelen in juni, die uiteindelijk pas in september geleverd worden, is geduld gevraagd, ondanks dat per mail vertraagde levertijden netjes worden gemeld. De uitstekende bezorging in eigen hand en het pas betalen bij levering maken wel iets goed.
Communicatie verloopt duidelijk en snel. Als er enkele dagen tussen heeft gezeten en jullie geen reactie hebben ontvangen van de leverancier, laten jullie dit ons netjes weten. Communicatie is daarom top!
Eind 2020 een loungeset en een opbergkist besteld, opbergkist was op voorraad alleen deze wilde wij toen nog niet hebben i.v.m. dat de loungeset pas maart kon komen (achteraf spijt van gehad om de opbergkist later te laten komen). Maart werd april en april werd mei, maar uiteindelijk door de opstopping in het Suez kanaal waren de spullen vertraagd. Kan gebeuren doet niemand iets aan. Begin juni de loungeset binnen gekregen eerst zonder tafel, deze kwam later zat nog in een andere container. Nu ontbrak alleen de opbergkist, deze was eind 2020 op voorraad en wilde we graag in maart ontvangen samen met de loungeset. Uiteindelijk is de opbergkist omdat deze niet meer op voorraad was pas eind augustus geleverd. We moesten er steeds zelf achteraan bellen en op moment dat we belde was het gisteren al geleverd en zou deze week de afspraak komen om hem af te leveren. Daarom ook een matige beoordeling gegeven. Het contact met de klant voor het afleveren kan ik de toekomst denk ik beter.
Haast een half jaar op mijn meubelen moeten wachten. Weinig werd er gecommuniceerd, zelf steeds er achter heen gemoeten wanneer het kwam. Iedere keer werd de datum weer verlengd, reden werd er niet op gegeven. Jammer mag wel wat beter naar de klant worden gecommuniceerd.
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u zo lang heeft moeten wachten op de binnenkomst van uw tuinmeubelen. Zoals aangegeven in de mail die we u hebben gestuurd is uw bestelling vertraagd geraakt door de langdurige sluiting van de Chinese haven in Yantian. Gelukkig is uw bestelling ondertussen bij u geleverd. We hopen dat u veel plezier heeft van uw bestelling. Met vriendelijk groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen