We zijn voor tuinstoelen in de showroom geweest. We kregen daar goed advies. De stoelen waren op voorraad en er werd snel contact opgenomen voor een bezorgafspraak. De bezorging ging ook goed.
gewoon prima
Wij hadden de tweede keter tuinbank heel snel in huis, binnen een dag Hartelijk dank hiervoor, wij zitten er dagelijks op en dan de kussens onder ons in de tuinbank, heerlijk wij kunnen daar alles in kwijt, een echte aanrader als de mensen een kussen bank willen kopen dan moeten ze deze bank in overneming nemen. echt een aanrader, waar wij heel blij mee zijn.
De levertijd van cax4 weken werden er 10!! Dan moest je het zelf monteren wat vooraf is aangegeven en dan nog: ik heb het metalen onderstel van de tuinstoelen zelf moeten verbuigen om de schroeven te laten passen. Ik ga hier niet meer terug.
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat u een onprettige ervaring met ons hebt gehad. Dit is uiteraard niet de bedoeling, en hier zouden wij graag onze excuses voor aan willen bieden. We hopen dat u ondanks dat veel plezier heeft van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Ik wist precies wat ik wilde dus dat maakte het makkelijk. Ik kan dus niet beoordelen hoe de kundigheid van het personeel is. In corona tijd wel lang moeten wachten totdat er een medewerker beschikbaar was in de winkel. En lange (te) levertijd Zou wel weer kopen in deze winkel
Degelijke meubels en toebehoren. We zijn erg tevreden.
Gekocht in de showroom kregen te horen levering kan op zijn vroegst September ivm geen voorraad kon toen al 2 September geleverd worden.
Deskundig geholpen door vriendelijk personeel
Alles prima geregeld, volgens afspraak.
Op korte termijn bezorgd, keurig verpakt
Tuinstoel werd omgewisseld die scheef was
Twee tuinbanken besteld en beide zijn prima. Niets op aan te merken. Simpel in elkaar te zetten.
Snel besteld en supersnelle levering TOP
Na eerste bestelling bleek het product niet meer leverbaar. Ik kreeg direct een mailtje en mijn geld werd teruggestort. Bij een tweede bestelling kwam het product snel thuis.
Een vuurtafel besteld deze was op voorraad helaas is het blad beschadigd deze wordt nu via de leverancier vervangen maar wordt eind november. Ik vind dat als je iets besteld en het niet goed is direct door het bedrijf opgelost moet worden. En zeker als het op voorraad is.
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat het product is beschadigd. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Onze excuses daarvoor! Zodra het blad weer op voorraad is, nemen wij contact met u op daarover! Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Prima en snel verloop van onze bestelling.
Zeer tevreden Correcte levering En stipt op tijd. Mvrgr
Prima levering. Keurig.
De gekochte lounge werd zeer laat en in twee leveringstermijnen geleverd als gevolg van de moeilijke leveringssituatie. Bovendien werd een houten bank die besteld en bevestigd was, helemaal niet geleverd. Zeer chaotische service!
Very good product, however delivery mid august instead end May so I couldn't enjoy the purchase during the summer. Still waiting for an answer regarding a discount or a voucher for the inconvenience.
Dear Sir / Madam, Thank you for your review. We are sorry to hear that your order was delivered so late. Our apologies for that. Unfortunately, we have had a lot of delays this year. Unfortunately we are unable to offer you a discount or voucher for the inconvenience. Yours sincerely, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Snelle en adequate levering!
geen wensen