goed ontvangen,goede uitleg,nog een nabestelling telefonisch gedaan en de hele bestelling keurig en op tijd geleverd.Grote Pluim !! Donald van der Waart van Gulik
Nogmaals een snelle levering
We zijn erg tevreden over de tuinbank. In de winkel werden we goed geholpen en uitleg was zonder poespas waardoor we goed een keuze konden maken. Er werd een periode van levering doorgegeven, maar door vertraging in de levering konden ze niet tijdig leveren. Geen probleem en buiten hun macht, maar we moesten zelf er achteraan bellen waarom we nog geen leveringsdatum hadden doorgekregen. Dit tot twee maal toe. Gelukkig nog een paar mooie warme dagen in september waardoor we er dit jaar nog van konden genieten.
Fijn geholpen in de winkel Duiven!!
Mooi op tijd, netjes geleverd, en ook nog oude loungeset naar schoonmoeder gebracht, op de plek, helemaal goed.
Correct en behulpzaam
De 6 geleverde verstelbare stoelen Salvatore zijn prima, maar we hebben nog twee stoelen erbij nodig. de bedoeling is Madino grijs, die hebben onze kinderen ook bij van de garde gekocht en bevalt prima. Helaas, het lukt mij niet om 2 stoelen te bestellen, we hebben geen 4 stuks nodig. Kunt u dat voor ons regelen ? Zou heeft fijn zijn zo n complete set waar iedereen een fijne plek heeft.
Snelle en vriendelijk personeel
Ik ben erg goed geholpen zowel telefonisch als via mail. Mocht ik weer iets nodig hebben zal ik zeker bij jullie terugkomen.
Sehr gut
Gemaild met een vraagje en direct antwoord gekregen! Top
Zowel besteltermijn als aflevering verliep volgens afspraak
Goede ervaring. Prima begeleiding
Ik was wel teleurgesteld in de manier van afleveren. Er was afgesproken dat ik de poort open zou laten en het achter het huis neergezet kon worden. Het moet bekend zijn geweest dat de doos echter van zulke proporties was dat die nooit dor een poortdeur heen zou kunnen. Een telefoontje was op zijn plaats geweest, zodat ik iets had kunnen regelen. Toen ik dus uit mijn werk terug kwam stond de doos op de openbare weg met 2 kliko's er tegenaan gedrukt. Ook zat de factuur niet in de brievenbus (zoals was afgesproken) maar onder de doos gepropt.
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Dit is uiteraard niet de bedoeling, onze excuses daarvoor! Hier zullen wij zeker melding van maken bij de chauffeur. We hopen dat u ondanks dat, veel plezier zal hebben van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Eine freundliche und zufriedenstellende Beratung. Würde dieses Geschäft meinen Freunden weiter empfehlen.
goed advies gekregen
Fijn geholpen
Een dinerset in hoeksopstelling besteld in Mei. Deze zou half Juni geleverd worden. Is uiteindelijk half september geleverd. Een stuk wicker van de tafel is gescheurd en de planken van de tafel zijn scheef gemonteerd. Men wilde hiervoor EU 25,00!!! korting geven. Ik heb dit niet geaccepteerd. Nu zou men een afspraak voor reparatie maken. Dat is helaas ook nog niet gebeurt. En de zomer 2021 is nu wel voorbij....
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat uw loungeset bij aankomst niet naar wens was. Hiervoor heeft mijn collega inderdaad aangeboden om een servicemonteur bij u langs te laten komen voor de reparatie. Wegens drukte kan dit helaas iets langer duren dan dat u van ons gewend bent. De afspraak staat nog steeds genoteerd, dus hier nemen we zeker nog contact over op. Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Maandenlang ben ik bezig geweest met een wiebelende tuintafel. Bellen,mailen en tips via de leverancier die niet werkten. Nieuw tafelpoot na weken wachten enz enz werkte ook niet. Tip, stuur de volgende keer eerder een monteur of lever producten af die je niet zelf in elkaar hoeft te zetten. Je koop tenslotte niet bij Ikea. Ontknoping; Een van de poten is verstelbaar !!! Hoe simpel kan het zijn om dat even te melden en zeker om dat in de handleiding te vermelden. Dat had een zomer lang irritatie en frustratie gescheeld. Positief puntje; op mails wordt direct gereageerd. met "er zal contact worden opgenomen met de leverancier"
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat het zo is gegaan. Dit is uiteraard niet de bedoeling, en hier zouden wij graag onze excuses voor willen aanbieden. We hopen dat u ondanks dat, veel plezier zal hebben van uw tafel. Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
vanuit noorden een bezoek gebracht in apeldoorn. Leuk welkom, mooie zaak en vervolgens goed geholpen
Een goede duidelijke uitleg over welke producten ze hebben zonder druk om het te kopen.
Mooie tuinset, en prima op verzoek geleverd.
Geen opdringerige verkoop, koffie staat klaar, leggen gerust alles 2x of meer uit. Nette winkel duidelijk en overzichtelijk. wij zijn geweest en hebben gekocht in filiaal Apeldoorn
Geen op en aanmerkingen.