Snelle levering, grote keuze aan producten
Prettige ontvangst, goede advisering en snelle levering.
Afhandeling annulering prima, flow bestelproces gaat echter door.
De bestelling ging qua levering niet altijd goed. Wel is iedere keer adequaat en naar mijn tevredenheid gewerkt aan een oplossing en heb ik uiteindelijk een complete en goede levering. Dit geld zowel voor de parasol als de tuinstoel.
Goede en snelle levering.Mooie loungeset ,zijn er erg blij mee. Info,foto's website was goed.
Keurig geregeld.
en ook belangrijk! fijn betrokken personeel met oog voor je wensen
Snel geleverd en precies zo als het zou moeten zijn Makkelijk de monteren
duidelijke webshop, levering volledig in orde
Snelle reactie via e-mail. En komen afspraak na. Blij met aankoop.
bijzonder goeie ervaring met aardige dame aan de telefoon. ze ruilde verkeerd besteld artikel om
Dik in orde
Online product besteld. en dit product werd keurig op tijd afgeleverd. Met name de informatie van de transporteur was top !!
In augustus zou de levering komen jammer dat het pas midden oktober geleverd werd Het zou jullie gesierd hebben wanneer dat daar iets tegenover zou hebben gestaan Waarschijnlijk door de lange leertijd geen goede reclame voor jullie
Goed geholpen in de winkel. Goede prijs! Ook aflevering was prima.
alles volgens afspraak afgehandeld.
Prima ervaring, snelle levering!
Geen opmerkelijke zaken te melden. Levering was snel, vriendelijke chauffeur, product was netjes en dik voor elkaar. Gewoon een aanrader!
In de winkel in Apeldoorn echt een klant. Uitstekend uitleg gehad en bestelling geplaatst. Geen aanbetaling moeten doen. Bij levering betalen zij de verkoper. Levering binnen 10 dagen en op afgesproken tijd. Top mannen
Goede tafel
Kettler tafel en bankje besteld. Tafel oké, bankje Toledo beschadigd. Geleverd in april, omgeruild in november……leverantie probleem. Jammer maar helaas. Uiteindelijk een “ engarden” bankje geleverd, dat uiterlijk iets afwijkt van de Kettler stoelen die we al hebben, maar goed na 7 maanden moet dat dan maar. Mijn kritiek: klantenservice heeft nooit de moeite genomen ons tussentijds te informeren. Heb zelf steeds gevraagd naar de stand van zaken, waarop dan wel werd gereageerd.