en ook belangrijk! fijn betrokken personeel met oog voor je wensen
Snel geleverd en precies zo als het zou moeten zijn Makkelijk de monteren
duidelijke webshop, levering volledig in orde
Snelle reactie via e-mail. En komen afspraak na. Blij met aankoop.
bijzonder goeie ervaring met aardige dame aan de telefoon. ze ruilde verkeerd besteld artikel om
Dik in orde
Online product besteld. en dit product werd keurig op tijd afgeleverd. Met name de informatie van de transporteur was top !!
In augustus zou de levering komen jammer dat het pas midden oktober geleverd werd Het zou jullie gesierd hebben wanneer dat daar iets tegenover zou hebben gestaan Waarschijnlijk door de lange leertijd geen goede reclame voor jullie
Goed geholpen in de winkel. Goede prijs! Ook aflevering was prima.
alles volgens afspraak afgehandeld.
Prima ervaring, snelle levering!
Geen opmerkelijke zaken te melden. Levering was snel, vriendelijke chauffeur, product was netjes en dik voor elkaar. Gewoon een aanrader!
In de winkel in Apeldoorn echt een klant. Uitstekend uitleg gehad en bestelling geplaatst. Geen aanbetaling moeten doen. Bij levering betalen zij de verkoper. Levering binnen 10 dagen en op afgesproken tijd. Top mannen
Goede tafel
Kettler tafel en bankje besteld. Tafel oké, bankje Toledo beschadigd. Geleverd in april, omgeruild in november……leverantie probleem. Jammer maar helaas. Uiteindelijk een “ engarden” bankje geleverd, dat uiterlijk iets afwijkt van de Kettler stoelen die we al hebben, maar goed na 7 maanden moet dat dan maar. Mijn kritiek: klantenservice heeft nooit de moeite genomen ons tussentijds te informeren. Heb zelf steeds gevraagd naar de stand van zaken, waarop dan wel werd gereageerd.
Zeer correct. Goed geholpen en prima aflevering. Zoals het hoort.
Er was snel en vriendelijk contact via Chat op de website. Toen het nodig was werd er gelijk even met mij gebeld. Dat schakelt soms iets sneller. De gewenste Loungeset was op voorraad en kon al zeer snel geleverd worden. De chauffeur was zeer vriendelijk en attent en heeft alles keurig netjes geplaatst en het verpakkingsmateriaal weer meegenomen. Kortom, Product, prijs, communicatie en levering waren Top!
Snelle en prettige communicatie, maar twee keer foutieve levering. Vind ik in deze tijd, met het oog op milieu en verspilling tijd en benzine echt niet kunnen.
Beste Mevrouw Schoonenberg, Bedankt voor uw review. Uiteraard vinden wij het een zeer spijtige situatie dat het meerdere keren is fout gegaan. Hiervoor zouden wij graag onze excuses willen aanbieden. We hopen dat de juiste kussens binnenkort worden geleverd, of dat het al gebeurt is. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Na de positieve ervaring in de winkel te Veenendaal zou de bezorging van de loungeset en tuintafel medio juni plaatsvinden. Zelf uiteindelijk eind juni maar gebeld toen de loungeset nog steeds niet bezorgd was. Geen enkele communicatie vooraf over de latere levering. Telefonisch ook slechte bereikbaarheid. Uiteindelijk is de loungeset eind juli geleverd. Hetzelfde ritueel herhaalde zich met de tuintafel. Uiteindelijk is deze na enkele keren bellen pas in oktober bezorgd. Ook hier geen enkele communicatie vooraf over vertraging in de levering.
Beste Meneer/Mevrouw Nap, Bedankt voor uw review. Helaas hebben wij geen filiaal in Veenendaal. In Veenendaal bevind zich namelijk Van Der Garde Tuinmeubelshop. Ondanks dat de namen veel op elkaar lijken, zijn het toch echt 2 verschillende bedrijven. Wij hebben filialen in Opheusden, Duiven en Apeldoorn. Wij hebben uw het verzoek voor review gestuurd aan de hand van de steunset die u bij ons heeft aangeschaft. Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Wat een geweldige keuze, vriendelijke bediening en service. Waren eerst bij Frits Wolf geweest en daar rond gekeken en gevraagd, niets was mogelijk, nog geen bak koffie kon er af. Is kennelijk niet nodig als je een paar duizend euro komt besteden. Vlug in de auto naar Van der Garde. wat een verademing.