Bezorging tot aan de deur waar we echt super blij mee waren. En de kwaliteit van de stoel is echt fantastisch. We hopen dat we over twee jaar nog steeds zo enthousiast zijn!
snelle levering, verder geen minpunten
Een bedrijf waar men het woord service nog kent! Kwalitatief goede producten voor een mooie prijs.
Twee banken "Patrick" gekocht. Zeer snel geleverd, robuust en degelijk. Bij het in elkaar zetten had ik de handleiding en de stickers niet (goed) gelezen, en omdat de dwarsbalken op een aantal manieren gemonteerd kunnen worden was het eindresultaat eerst toch nèt niet zoals het moest... Maar dankzij de snelle hulp van van der Garde had ik binnen 2 dagen een nieuw setje deuvels in de bus, en nu staan ze er bij zoals het hoort. Degelijk, en mooi. Een absolute aanrader!
Volgens afspraak
Deskundig en klantvriendelijk
Goede service mooie showroom Deskundig personeel Aardig personeel
We hebben op een rustige manier in de showroom kunnen bekijken welke mogelijkheden er allemaal waren. Goed advies van de verkopet gehad, levering keurig op afgesproken tijdstip.
Past goed
Er moet nog een onderdeel worden nageleefd. Ik ga ervan uit dat het niet dezelfde correctheid gaat als het eerste artikel.
Garantie gevalletje super netjes en snel opgelost. Bedankt. Geurs
Ik had een tuintafel gekocht en bij het uitpakken bleek een van de keramische platen gebroken. Ik heb een nieuwe aangevraagd en 2 dagen later werd er netjes een nieuw exemplaar geleverd. Keurig
alles goed geregeld
Binnen twee dagen geleverd. Mooie stevige stoelen
De verkoopster haalde alles uit de kast om te kijken of ze aan onze wensen tegemoet kon komen. Vriendelijk en dacht mee over onze aanschaf. Goede sfeer en prettig om te winkelen.
Zoals gebruikelijk zijn de bestelde spullen snel en correct geleverd. Kwaliteit is zoals altijd prima in orde. Fijn adres!
Fijn dat er bij grote uitgaven altijd onderhandelingsruimte is....
Na levering opbergbox bleek 1 onderdeel gebroken te zijn, is netjes nageleverd. Vriendelijke klantenservice, gemakkelijk te bereiken en mailen.
Professionele verkopers
Het was geen probleem om de poten van mijn nieuwe tuintafel een paar cm in te korten zodat de stoelen er beter bij passen!
mijn bankje was snel geleverd en precies als op het plaatje
Wir haben schon sehr viel dort gekauft und sind sehr zufrieden.
Originele beoordeling
Wir haben schon sehr viel dort gekauft und sind sehr zufrieden.
Goed geholpen, evenals eerdere momenten.