Ik werd goed geholpen en de bestelling werd netjes bezorgd.
De bestelling verliep vlot, ook het achteraf betalen was prettig. Positieve ervaring.
Bijzonder goed geadviseerd bij onze aankoop.
Tegenvaller.
Prima.goede informatie in de winkel.en thuisgebracht volgens afspraak.
In de winkel goed geholpen bij de aanschaf van een tuintafel met toebehoren en super netjes op de ruim vooraf gecommuniceerde tijd geleverd.
Nette verkopers in de winkel. Niet opdringerig. Eerlijk. Goede en nette bezorging. Werken volgens afspraak
Online een hoes gekocht voor mijn tuintafel, deze was helaas na enkele weken op een hoekje/naad gescheurd. Na contact via de email werd er nog dezelfde week een nieuwe hoes geleverd. Super snelle en nette service!
Slordig dat er wel alvast betaald moet worden en dat ze dan pas kijken of het artikel voorradig is.
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Uiteraard vinden wij dit ook een vervelende kwestie. En zouden we graag nogmaals onze excuses willen aanbieden. Helaas hebben wij last gehad van een voorraad fout, hier hadden wij helaas ook geen kennis van. Anders hadden we u uiteraard eerder geïnformeerd. Zodra de bestelling op voorraad is, zullen we het uiteraard nogmaals aanmelden ter verzending. Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Prima bedrijf.
Zeker zeer tevreden met het aankoop, ook alles was zoals afgesproken in de winkel in Apeldoorn . Super bedankt
We hadden de tuinbank Patrick al gevonden op de site en deze leek lekker te zitten. Een teak tuinbank kopen doe je niet zo vaak, dus hij moet wel prettig zitten. Toen we een keer onderweg waren en ik een afslag Opheusden zag zijn we afgeslagen om te gaan proef zitten. Helemaal goed, dus kopen!
Goede verkoper prima levering
De parasol met toebehoren werd snel geleverd. Mooie parasol met ledverlichting. Onder de parasolvoet moesten de wieltjes nog wel gemonteerd worden. Dat was nogal een gedoe omdat de parasolvoet 90kg weegt. Het zou een goede service zijn als de voet met de wieltjes eronder geleverd wordt.
Mooi uitgestalde showroom met ieders smaak en inrichting. Vriendelijk personeel en goed mee denkend. Vlot telefonisch contact voor levering en een nette afhandeling van zaken.
Duidelijke informatie en goede bezorging, op tijd en snel. Goed geregeld !
Zie boven.......
Er was een verkeerde hoes geleverd maar alles werd snel en zeer professioneel opgelost! Dus een top bedrijf!
Goed geholpen vriendelijke dame in Apeldoorn ons fijn laten rondkijken en advies gegeven over de meubels enz top
Nadat het verzend proces in gang was gezet heb ik toch besloten van de aankoop af te zien. Was geen enkel probleem en snel geregeld.
Giede overzichtelijk website waar op je op eenvoudige wijze je bestelling kan doen
gaslamp voor op tafel, mooi en was er heel snel
Snel geleverd en binnen tijdsbestek op de dag van levering. Helaas niet uitgepakt afgeleverd, zie verbeterpunt.
Duidelijke communicatie over de levering van de bestelling. In ons geval moest er extra moeite gedaan worden om de tuinset op zijn plaats te krijgen en dit was geen probleem. Heel fijn. Ook tussendoor met telefonisch contact goed geholpen.