Is prima vlot geleverd
Ook met problemen wordt hert prima naar tevredenheid opgelost!
Bezorger was vriendelijk, maar raar dat ik zelf moest helpen met sjouwen.
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw review. Dit is zeker niet wat u van een vervoerder mag verwachten. Hiervoor dan ook mijn excuus. De melding is inmiddels ook doorgestuurd naar onze vervoerder. Wij wensen u desalniettemin veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Van der Garde Tuinmeubelen
Beratung zum Produkt war sehr gut sowie die gesamte Kommunikation mit dem Verkäufer.Die Lieferzeit war so wie besprochen.Transportpersonal sehr freundlich.Leider 2 Bohrungen ohne Gewinde ansonsten aber sehr gute Qualität und sehr passgenau.Nach Rücksprache mit Van der Garde wurden 2 fehlende Lamellen zügig nachgesendet.Der Händler wie auch das Produkt(Suns Maranza Lamellenpavillion) sind sehr zu empfehlen.Danke gerne wieder..
Ik heb een lounge gekocht bij jullie en er was afgesproken de lounge te monteren dat was met de eerste gedeelte gebeurd maar vandaag kwam er een chauffeur maakte de doos noch niet eens open dit was niet volgens afspraak
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Vervelend om te horen dat de levering niet naar wens is gegaan. Helaas is het inderdaad niet goed gegaan. Ons extern vervoerdersbedrijf waarmee het element is meegegaan, doet helaas niet aan montage of aan het uitpakken. Vandaar dat het helaas niet goed is gegaan. Onze excuses voor het ongemak. Hopelijk heeft u alsnog plezier van uw loungeset. Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen.
Snelle levering en goede kwaliteit
goed geholpen enz
Top, super freundlich und hilfsbereit. Große Auswahl
Groot assortiment. Juiste prijs kwaliteit. Nette verkoper met kennis. Goede koffie. Aflevering ging te snel. Was niet compleet en we hadden verwacht dat de verpakking mee teruggenomen werd.
Snelle levering, de prijs was ook heel goed ( scheelde 20 euro met BOL)
-vriendelijk -ruime keuze in veel prijsklassen -prijsvergelijk is moeilijk je moet appels met appels vergelijken -snap het probleem maar gangpaden kunnen iets ruimer, zit je net moet je opstaan voor passanten -buiten gedeelte komt wat rommeliger/slordiger over -overal prijzen bij -je wordt vrij gelaten
Ik belde om iets te vragen en kreeg vriendelijk en deskundig de informatie die ik nodig had. Na 2 dagen is mijn bestelling bezorgd, dus ook een snelle levering wat op de site ook vermeld staat (2-3 dagen).
super gastvrij in vorm van aandacht, deskundigheid en koffie.
Snelle service
Van der Garde weet wat service is. We hebben afgelopen voorjaar een loungeset gekocht, alleen zakten de kussens nogal in. We kregen gratis nieuwe kussens geleverd. Heel blij mee!
De levering is ook geweldig, je krijgt kort van tevoren bericht top
Ik kreeg gisteren het pakket binnen door GLS. Doos onderkant open waardoor de tuinhoes half uit hing. Er zat geen verzenddoos om onze bestelling bagger
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat de bestelling op die manier is geleverd. Wij doen inderdaad geen verzenddoos om de bestelling heen. Dit hebben wij besloten met het oog op het milieu. We hopen des ondanks dat de hoes zelf verder in orde is. Mocht dit niet zo zijn, neem gerust contact met ons op en dan zullen wij dit voor u oppakken. Wij wensen u alvast fijne feestdagen🎄 Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Goede ervaring. Op tijd bericht. Dus niet een hele dag wachten. Werd netjes binnen gezet.
Wij waren op zoek naar een nieuw (klein) 2 zits tuinbankje om dat ons bankje defect was. Wij kunnen op het balkon geen groot zitje plaatsen. Helaas had vd Garde dit formaat niet. Ondanks dat wij het tuinbankje bij een andere firma hadden gekocht en gerepareerd moest worden kwam Jan de Bruin (filiaal Apeldoorn) met het voorstel om dit bij hen te laten repareren. Het bankje is netjes opgehaald en weer terug gebracht en voor het afgesproken bedrag gerepareerd. Zelfs het vlechtwerk is weer netjes aangespannen. Geweldig
Vriendelijke geholpen in de winkel, en de bestelling werd zeer snel thuis bezorgd.
Mijn handvat inclusief ophangsysteem van parasol was kapot dit net nadat de garantie verlopen was.. Ondanks dat heeft vd Garde wel uit coulance kostenloos een nieuw handvat geregeld. Dat noem ik pas service, top!. Dat wilde ik even kwijt , bedankt vd Garde! Matthijs
Telefonisch goed geholpen en de levering was heel snel.
Alles is mogelijk hier