Parasolhoes bestellen bij Vd Garde komen verzendkosten bij. Via tuinsethoeskopen zelfde hoes zonder verzendkosten. Krijg factuur wel van Vd Garde?
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Tuinsethoeskopen.nl is ook een bedrijf vanuit ons, dus dat kan inderdaad kloppen! Op dit moment zijn wij bezig met het bijwerken van onze websites, dus het kan helaas ook kloppen dat er verschil tussen zit. Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Na mailwisseling is het product door ons gekocht en keurig volgens afspraak afgeleverd.
Mooie kwaliteit hoes
Heb ze pas dus kan er nog niets over zeggen
Prima ervaring
Je bepaalt zelf welke dag je de artikelen wil laten bezorgen. Er miste 1 onderdeel en de volgende dag al in huis
We hebben een heel fijne tuinset besteld bij Van der Garde tuinmeubelen. Goede, mooie stoelen met leuke kussentjes. Uitstekende levering, prettige communicatie, goede en snelle service. Top!
Prima ervaring met deze firma,snel geleverd en prima product.
Zeer klantvriendelijk en correct geholpen.
Men zou bij de deur afleveren maar toen de chauffeur merkte dat alles een trap (7 treden) naar beneden naar een terras aan het water moest bracht hij alles naar beneden. Dat is het stukje extra dat ikhierbovennoem. Over de kwaliteit, garantie en nazorg kan ik (gelukkig ) nog niet oordelen, ik heb het net ontvangen.
Mooi bedrijf
Wij zijn heel goed en prettig Geholpen bij het kopen van een tuinbank.
In de winkel goed geholpen. Stoelen en kussenbox netjes thuisbezorgd. Zeer fijn dat de kussenbox in elkaar is gezet, wel voor een meerprijs. Kussenbox netjes in de tuin gezet door de bezorgers. De stoelen heb ik in de woonkamer in elkaar gezet en dat was makkelijk.
Vriendelijke en snelle reactie . Snelle bezorging! Dik tevreden!
Omdat ik twee identieke losse bestellingen had gedaan gebeld door aardige dame of dit wel juist was. Misschien had ik het per ongeluk dubbel gedaan. Heel meedenkend en attent!
Zeer vriendelijk, behulpzaam personeel.
Fijn geholpen in de winkel en bezorger zeer vriendelijk en behulpzaam.
Goede tips ontvangen, niet opdringerig Over 5 dagen krijgen wij de bestelling
Keuring in het geleverde tijdsvak! Beter kan het niet. 5 min na het begin van het geleverde tijdsvak. Vriendelijk en behulpzaam! Een uitstekende ervaring. We komen graag weer terug bij jullie.
Prima geholpen
Alleen betalen kon niet contant. Was en stond nergens bekent dat het niet mocht. Bekent gemaakt maar doen ze toch niets aan jammer. Is ook gewoon geld. Verder alles top.
Ons tuin meubilair werd geleverd op afgesproken datum en tijd. Toen (na uitpakken) bleek dat de tafel een beschadiging had, werd dit direct opgelost door de klantenservice. Hier ervaarde ik dezelfde service als in de winkel. Kortom een top ervaring bij Van Der Garde!!
Plaatsing van meubelen afgesproken en goed geleverd.
Levertijd klopte met wat er was afgesproken. Bezorg locatie moest op het laatste moment nog gewijzigd worden. Dit was geen probleem. Goede service goede kwaliteit