Ik zie dezelfde set die wij deze week in de shoeroom in Apeldoorn bestelden, nu, twee dagen later op de site ruim 300 euro goedkoper is, dat is dus flink balen. Order annuleren is na twee dagen niet mogelijk. Is dat service?
Beste, Zoals telefonisch besproken betreft uw review een misverstand. De set welke u online heeft gezien bevat wel dezelfde tafel, maar andere stoelen. De stoelen welke in onze showroom staan (wat nog even gecontroleerd is na ons gesprek) zijn de luxere variant met een gevormde zitting i.p.v. rechte zitting en met een sterker soort textileen. Het zijn stoelen van het zelfde merk, maar hebben een andere prijs/kwaliteit verhouding. Zoals verzocht is de order aangepast naar de stoelen met de goedkopere variant. Uiteraard nemen wij nog contact op over het moment van levering. Met vriendelijk groet, Ellen Van der Garde Tuinmeubelen
mooi product. snel en correct geleverd
de geleverde producten waren prima alleen de datum van afleveren was niet goed hele dag gewacht en vrij genomen bleek mijn levering niet in de vrachtwagen te zitten. dag later afgeleverd met excuus er bij
Stoelen en tafel werden zeer snel geleverd. Bij het uitpakken bleek bij 1 stoel het spuitwerk op de armleuning niet goed te zijn. Onze reclame werd snel en goed afgehandeld.
Op de website kon ik gemakkelijk een keuze maken. Alles staat goed omschreven. Jammer dat er bij de levering de verkeerde set zat. Na contact werd alles in orde gebracht om zo snel mogelijk de juiste set te leveren. Het gesprek was vlot en de communicatie duidelijk. De week erna is de correcte set geleverd en de andere terug meegenomen.
goed geholpen in de winkel en snelle levering. Enige minpuntje dat de bezorger erg gehaast en onpersoonlijk waren
Kussenhoes van tuinset was beschadigd. Binnen korte tijd werd er een nieuwe hoes geleverd. Top.
Uitstekend !
Goed en netjes afgehandeld
Op zoek naar een loungeset, ook bij Van der Garde gekeken, daar kregen we ondanks de verbouwing goede voorlichting. Daar zijn we geslaagd en binnen twee weken werd de loungeset geleverd. We zijn dan ook zeer tevreden over de hele aankoop en levering. Mochten we weer iets nodig hebben, gaan we daar als eerste kijken.
Onze voorkeur gaat uit naar de showrooms van Van der Garde. Uitgebreide verkoopinformatie, zelf proefzitten, hele prettige behandeling. De producten zijn goed en de nazorg wordt, indien nodig, onmiddellijk opgepakt. Wij komen al 31 jaar in Opheusden en hopen dat nog 31 jaar lang te blijven doen.
Geen problemen alles goed verlopen.
Dit keer via internet besteld, in 2017 zijn we in de winkel geweest voor onze loungeset. Door de ervaring daarmee durfde we online te bestellen
Deskundig advies in de winkel en prima service na een beschadigd artikel.
Helaas bleek onze tuinhoes na 1,5 jaar scheuren te vertonen. Na contact met de medewerkers van Van der Garde kwamen zij direct met de oplossing ons - geheel kosteloos - een nieuwe tuinhoes toe te sturen. Kortom: geweldige service!
Mooie zaak. Kundig personeel. Goede prijs
Goede garantie service maar ik mis een terugkoppeling wat er gedaan is de planken lijken nog steeds niet recht ben benieuwd of het dan nu wel goed blijft gaan ?
Ik heb een hoes voor mijn nieuwe tuinbank besteld. Goed assortiment, snell levering.
Goed en verzorgd
De loungeset werd ondanks de storm keurig op het afgesproken tijdstip geleverd. Een minpuntje was dat de tafel licht beschadigd was en er geen verbindingsschroeven voor de bank bij geleverd waren. Dit probleem was binnen 1 week opgelost. Dat is dus weer een groot pluspunt. Ik ga deze zomer genieten van een heerlijke loungeset.
Een nieuwe loungeset mogen ontvangen met krassen en kapot zitkussen. Als oplossing werd een lakstift en korting aangeboden. Deze oplossing hebben wij niet geaccepteerd. Na vele mailwisseling uiteindelijk twee nieuwe stoelen en een nieuwe hoes mogen ontvangen. Kortom, nieuwe tuinmeubelen zullen niet snel gekocht worden bij jullie. Groet R. Janssen
Beste Meneer/Mevrouw, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat uw bestelling beschadigd bij u is aangekomen! Dit is uiteraard niet de bedoeling. Onze excuses! We vinden het fijn om te horen dat het alsnog in goede orde is opgelost. We hopen dat u veel plezier zult hebben van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Daphne Van Der Garde Tuinmeubelen
Alles prima verlopen, we zijn blij met de stoelen
niet alleen goed geholpen in de winkel, maar de levering was bijzonder snel en correct