Snelle levering
Vriendelijke personeel
Deskundig en vriendelijke medewerkers
Levering diverse Kettler strekmetalen tuintafels en stoelen keurig volgens afspraak. Een (grote) tuintafel was niet geheel naar wens. Deze tafel is zonder problemen omgeruild voor een nieuwe.
Niets aan toe te voegen.
In de winkel zijn we goed geholpen, veel keuze dat was fijn. De communicatie on line was duidelijk en accuraat. Bij de aflevering werd eerst alles bij de voordeur afgeleverd, maar ik had betaald voor uitpakken en meenemen van verpakkingen, dat wisten ze niet en wilden alles door het huis naar achter brengen terwijl er aan de achterzijde een open toegang is naar de tuin en dat vertelde ik hen, duurde even voor ze begrepen dat we dat zo wilden. Men was beleefd, maar ik ga het gevoel dat ze het maar niks vonden. Alles is verder goed gegaan. Producten zijn zeer naar de zin.
Ondanks verkeerde levering is alles snel en heel netjes geregeld. Zo hoort service te zijn. Zijn ook erg tevreden over de spullen tot nu toe.
Scherp geprijsd
Mijn tuinmeubels zijn netjes geleverd, 1 boutje ontbrak en is ook netjes afgehandeld. Tijdens ons eerste oriënterende bezoek aan de showroom zijn we netjes en vriendelijk geholpen. Tijdens ons 2de bezoek om te bestellen had de verkoper van dat moment geen enkel oog voor ons. Hij vond het belangrijker om 25 minuten aan de telefoon te praten. Op het moment dat we net wilde vertrekken kwam de verkoper aan die ons de eerste keer had geholpen, hij herkende ons direct. Meubels besteld, maar na bijna 3 weken na verwachte leverdatum nog niets gehoord. Hierom zelf maar contact opgenomen. Toen kregen we te horen dat het nog wel 3 weken kon duren. Uiteindelijk is het ruim een week later geleverd. Levering verliep vervolgens prima. Van onze tafel ontbrak 1 bevestiging bout. Deze is via de post nagestuurd . Al met al hebben we hierdoor een wisselende ervaring gehad, van goed tot slecht.
Zeer tevreden over alles
Vriendelijk en super klantvriendelijk en een goed advies.
Na voor een aantal jaren terug een loungeset bij van de garde gekocht te hebben, en er heel veel plezier van te hebben gehad. Zijn we nu weer terug gegaan. We zijn inmiddels verhuisd naar een appartement en wilde voor ons balkon weer fijne meubels. Dus terug naar van de garde. Nou service levering en klantvriendelijkheid nog steeds top!! Zijn wederom erg tevreden!
Mooie tafel zeer tevreden
Een goede ervaring!!!
Goed geholpen. Deskundig advies
Twee Canadian lounge chair gekocht van kunstof met een hout look. Schitterende stoelen zitten heerlijk maar dat wist ik al had eerst de houten versie deze rotte weg na drie jaar buiten. Da ht eerst nog mmm kunstof maar dit zijn mooie hele mooie stoelen. In 5 minuten per stoel in elkaar gezet kan niet mis gaan in de montage. Kan maar op een manier inelkaar gezet worden. Echt een aanrader
Fijne en goede afhandeling van zaken
adequaat personeel, goede oplossing gevonden voor lange levertijd
Netjes afgeleverd in de achtertuin.
Wat gaat dat snel. Bestellen en al heel snel bericht dat het gebracht wordt. En op tijd!
Wij werden goed geholpen tijdens ons bezoek aan Opheusden. Goede advisering van de verkoper zonder opdringerig te zijn. Alle afspraken zijn nagekomen en goed verzorgd.
Nette levering en beleefde e mail contact
voor oa tuinartiekelen naar vd Garde
Vriendelijk,alle tijd om te adviseren,bezorging ook top