Leuke acties, vriendelijk personeel, geen aandringen van dit of nu kopen, relaxt, nu wachten tot het binnenkont
Goed geholpen, ook na foute levering snel omgeruild. Goede service. Zeker in de winkel erg goed en netjes geholpen
Alles volgens afspraak gelopen. Bank is top.
Heel leuk bankje, alleen het spannen van de zitjes is wat lastiger dat moet je met zijn tweeen doen verder top heel blij mee.
Goed geholpen en alles netjes zoals afgesproken geleverd
Goede prijs en correcte levering
Goed geholpen in de zaak! Vriendelijk. Behulpzaam. Meedenken. Goede uitleg over artikelen. Levering was ook prima. Aardige mannen.
Netjes in de tuin afgeleverd . Alles zeer eenvoudig te monteren en paste ook perfect. vier en een halve ster , vijf verdiend maar er moet altijd toch nog ruimte zijn voor verbetering.
Snel geleverd. Alleen niet aan het voorkeurstijdstip gehouden. Levering was uiteindelijk op een gunstig tijdstip.
Zeer goede service, ook bij bestellingen via internet.
Alles oke, en afspraken nagekomen.
Snelle levering
De tuinmeubelen waren bij het transport beschadigd. Ik zag dat de verpakking beschadigd was, de chauffeurs probeerden dat voor mij te verbergen. Er zat een deuk in de tafel. De getroffen regeling, € 100 korting, is verder prima. Maar de transporteurs moeten wel wat voorzichtiger zijn vind ik. Zo kost het een hoop geld.
Prettig
Goed geholpen door de verkoopmedewerker. Betaling bij levering. De koerier was stipt op tijd. Zeer netjes achtergelaten. Tuinmeubel set is heel mooi. Gelukkig is er ook wat zon om er meteen van te kunnen genieten!
Je voelt je op je gemak ! Dankzij vriendelijk en persneel die aanvoeld wat de klant wil .
Één van de weinige bedrijven die daadwerkelijk hun beloftes nakomen en ook niet te "druk" zijn om telefonisch antwoord te geven wanneer je een probleem hebt met de installatie van je gekochte product.
Het bestellen van het bankje ging makkelijk, het werd ook netjes geleverd ik miste alleen een keuze voor de bezorgtijden, we kregen een tijd toegewezen en je moet maar zorgen dat je thuis bent
Erg prettig zaken doen en afspraken te maken, men denkt goed mee en geeft goed advies, ook nadat we besloten om toch een ander artikel te bestellen werd er goed mee gedacht en er is veel flexibiliteit in het wijzigen van de bestelling. Heel aardige mensen!
Ik heb zeer goede ervaring zowel met de bbq als met het tuinzet
En vriendelijke levering.
We werden op deskundige wijze geadviseerd.
zeer tevreden