Wij hadden tuinstoelen uitgezocht, deze konden pas een half jaar later geleverd worden, maar dit werd ons in de winkel al gezegd. Wij hebben de keus gemaakt om inderdaad te wachten. Ze zijn geleverd en wij zijn blij dat we gewacht hebben. Dus onze beoordeling is gewoon goed!
Goed advies en de bezorging was ook top! Heel tevreden met de aankoop.
Het geleverde was volgens onze wens.
Ik werd zeer plezierig geholpen in de showroom waar alle tijd werd genomen. Ook is er later via e-mail goed gereageerd op mijn wensen en meegedacht in oplossingen.
In de winkel in Duiven vriendelijk geholpen. Mooie degelijke loungeset gekocht waar we naar verwachting lang plezier van hebben. De Matisse is modern en met de Teak zijkanten en idem bij de tafel een sfeervolle set.
Erg blij met de loungeset, service, levering en het snelle/duidelijke contact
Vlot afgeleverd, verder geen ervaring met dit bedrijf
Helemaal goed. Volgende keer weer
Correcte levering
Goed geholpen in de winkel en snelle levering
Goed bedrijf, no nonse, goede producten
Prettig geholpen, snelle levering
Een duosit gekocht en alhoewel het in de aanbieding was ,werd het thuisbezorgd.Wat een service.
Al voor de 3e keer terug bij van der Garde. Mooie spullen, goede kwaliteit en vriendelijk personeel die verstand hebben van de producten. Goed geadviseerd.
Een tuinset van ruim 900 euro gekocht maar je moet extra betalen als je de verpakking mee retour wil laten nemen. En je moet de tafel dus zelf in elkaar zetten. Jammer, had ik nog niet eerder meegemaakt bij aankopen andere leveranciers.
Onze Kettler Legato Curve standenstoelen zitten heerlijk!
De tafelpoten van een set waren niet geleverd, en bij een stoel was de lak gescheurd en bij de andere stoel was een scheve stoelpoot. Na melding hiervan is alles snel en vriendelijk opgelost.
de omruiling van een beschadigde tafelpoot, is netjes tot stand gekomen. het enige wat niet was gecommuniceerd is, dat de vervoerder de vervoerder de gehele oude tafel mee zou moeten nemen! is opgelost door a la minuut het spul te demonteren
Heel correcte en snelle levering, goede prijs
Goed advies en service
In de showroom zeer vriendelijk en goed geholpen. Nieuwe set binnen 1 week geleverd. Helaas 1 manco die heel snel en correct is opgepakt. Super service.