Wij hebben onze loungeset binnen afgesproken termijn ontvangen. Deze had helaas wat beschadigingen en schroeven welke doorgedraaid waren. Bij het melden van de klacht is Van der Garde Tuinmeubelen hier direct mee aan de slag gegaan en ons iedere keer een update gegeven wat de status was. Er is uiteindelijk iemand bij ons langs geweest om de beschadigde plankjes en schroeven te vervangen. Goede service en fijne manier van communiceren.
ik ben slecht ter been en de chauffeur vroeg mij waar hij de zware parasolvoet neer moest zetten. Top top top.
Je kunt niet zien wat er geleverd word want het is nog verpakt. Zou graag zien dat het uitgepakt wordt, zodat je het gekochte kunt zien en dat de dozen meegenomen worden.
Prima tuintafel.
Groot assortiment, voor elke portemonnee. Grote showroom . Zeer service gericht . Alle tijd voor de klant .
Heel goed en vriendelijk geholpen
Binnen 36 uur had ik mijn bestelling thuis! En precies van wat ik er van had verwacht.
Super , advies gevraagd , besteld, bezorgd, TOP
Prettig bedrijf, goede communicatie.
Zie boven.
Na de aanschaf van een mooie Hartman tuinstoel had ik wat problemen met het in en uitklappen. Een berichtje gestuurd en de vlg dag kreeg ik behalve een mail met uitleg ook persoonlijk iemand aan de telefoon die uitleg gaf. Ook werd er voor mij nog een filmpje opgenomen door deze werknemer die hij mij toestuurde om te laten zien hoe het moest. Dat noem ik nou persoonlijke aandacht. Dus 5 sterren wat mij betreft.
De vuurtafel staat al op het terras en is mooi !
Keurig geleverd, Goed artikel.
Keurig geholpen goede uitleg gehad
Vlotte levering. Goed advies Wij zijn zeer tevreden
Prima service.
Alles was tip top in orde!
Na een goed advies, een keurige levering binnen 2 weken. Houdt rekening met de tijd die je nodig hebt om het geheel in elkaar te zetten.
Wat ik besteld hebt was precies volgens afspraak. Dank jullie wel,
meedenkend en in oplossing gericht
Ze zijn zeer klantvriendelijk en veel aanbod. keuze genoeg. alles netjes thuis bezorgd .
Alles is goed verlopen. Geen enkele aanmerking. Top.